În perioada 24 februarie – 1 Martie 2015 se desfăşoară la Sinaia cea de-a VIII-a ediţie a festivalului “Winter Air Sports”. Participă la eveniment persoanele care practică snow-kite, zbor cu parapanta, schi acrobatic etc. Vor fi prezenţi şi invitaţi speciali din străinătate, sportivi de renume care vor impresiona publicul cu demonstraţii şi acrobaţii oferite pe toată durata festivalului. Toţi participanţii, de la competitori experimentaţi până la începători entuziaţti, se pot înscrie la oricare dintre categoriile de concurs organizate: Race-Kite, Freestyle sau Speedfly, iar amatorii de efort şi anduranţă pot participa la turele de schi în nocturnă. Winter Air Sports se desfăşoară pe platoul de la Cota 2000 Sinaia, în imediata vecinătate a telecabinei Cota 2000, având baza la staţia de sus a telescaunului din Valea Dorului.

Oferta “Trenurile Zăpezii”, valabilă până sâmbătă

Iubitorii sporturilor de iarnă mai pot beneficia până sâmbătă, 28 februarie 2015, de reduceri la preţurile biletelor la trenurile care merg spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani – pentru staţiunile Parâng şi Straja. Este vorba despre reducerile prin oferta „Trenurile Zăpezii” lansată de CFR la începutul anului. Reducerile tarifare sunt următoarele: 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov; 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/ plecare din Vatra Dornei şi Petroşani; 31% – 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur. Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul www.cfrcalatori.com.

De Dragobete, actriţa Medeea Marinescu a fost pe Valea Prahovei

Perechile de îndrăgostiţi care s-au aflat, de Dragobete (24 februarie 2015) pe Pârtia Kalinderu au avut parte de o surpriză oferită de Primăria oraşului Buşteni. Cuplurile au spus ”da” , simbolic, în faţa primarului oraşului, Emanoil Savin, chiar pe domeniul schiabil, unde au primit certificate de căsătorie pentru o zi şi buchete cu flori. Tinerii căsătoriţi au avut acces gratuit la telescaun pe parcursul întregii zile. Aflată la schi la Buşteni, actriţa Medeea Marinescu a fost şi ea martoră la eveniment.