Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Muncipal Ploieşti a disputat, astăzi, un meci amical cu formaţia divizionară CS Triumf Călăraşi, în sala de la Aeroclubul „Gheorghe Bănciulescu”. Întâlnirea a fost arbitrată de cuplul prahovean de Liga Naţională: Andrei Vasilescu/Vladimir Teglaş.

În meciul cu CS Triumf Călăraşi, antrenorii Lucian Nicolae şi Marian Vasilescu nu au putut conta pe jucătorii Alexandru Dimache şi Marian Duţu, aceştia accidentându-se uşor la partida anterioară. Au mai lipsit Gabriel Ghizdăvescu, Marian Băbău şi Adrian Stoean.

Scorul după două reprize de joc a fost 31-25 pentru CSM Ploieşti, la pauză 12-12. S-a mai disputat încă o repriză de 20 de minute, pe care ploieştenii au câştigat-o cu scorul de 15-5, în urma unei evoluţii excelente a portarului Marian Dumitru.

La finalul meciului, antrenorul Lucian Nicolae nu era foarte mulţumit de evoluţia echipei sale, declarând: „Nu mi-a plăcut modul în care s-au comportat în acest joc. A fost o diferenţă mare între ceea ce au arătat la meciul de la Bucureşti şi acesta. Este adevărat, au lipsit şi Dimache, Duţu şi Gabi Ghizdăvescu, însă şi rezervele trebuie să se ridice la un nivel apropiat de titulari. Mai avem multe de pus la punct, printre care şi condiţia fizică, dar şi execuţiile individuale”.

Pentru CSM Ploieşti au evoluat: Adrian Dumitru, Marian Dumitru – Viorel Zamfir 16 goluri, Alexandru Ene 7, Bogdan Botezatu 6, Tiberiu Constantinescu 5, Ionuţ Rouă 3, Marius Mihoci 3, Vasile Boriceanu 2, Adrian Vasile 2, Ionuţ Sârbu 2, Mihai Ghizdăvescu, Alexandru Pîslaru.