Pedofilul periculos căutat de Interpol şi Europol a fost prins miercuri seară, în Capitală. Bărbatul era căutat după ce a violat o fetiţă şi a filmat scenele cutremurătoare. Bărbatul ar mai fi apărut în alte şapte filmuleţe de acest gen. Cei care i-au anunţat pe poliţişti au fost vecinii, care au văzut imaginile cu suspectul la televizor.
Individul locuieste in Bucuresti si are 55 de ani. Anchetatorii au descins in locuinta lui miercuri seara pentru perchezitii amanuntite. Au ajuns la adresa dupa ce vecinii barbatului l-au vazut in fotografia difuzata de televiziuni si au anuntat autoritatile, potrivit stirileprotv.ro.
Flancat de politisti, barbatul de 55 de ani a fost condus in apartamentul sau pentru a asista la perchezitii. In spatele acestei usi anchetatorii banuiesc ca s-ar fi petrecut ororile. Individul a inregistrat scene infricosatoare in care si-a batut joc de o copila. Ulterior a postat imaginile pe internet.
Suspectul, pe numele caruia s-a pus deja in miscare urmarirea penala, nu are familie sau copii. Lucreaza cu ziua in special in blocul in care locuieste.
Dupa perchezitii, individul va fi dus la audieri. Anchetatorii vor sa afle daca face sau nu parte dintr-o retea de pedofili.