Petre Apostol

Echipa feminină de popice de la Conpet Petrolul Ploiești a avut un final de săptămână extraordinar la Târgu Mureș, cu ocazia ultimei etape din faza preliminară a Diviziei Naționale.
Formația de senioare a reușit să se impună în fața campioanei Electromureș Târgu Mureș, luându-și revanșa față de înfrângerea suferită în Cupa României, la finalul lunii trecute. Luminița Dogaru și compania au învins pe eterna rivală din competiția națională cu scorul de 5-3, rezultat în urma căruia au câștigat faza preliminară a campionatului, situându-se pe prima poziție.
Pentru Conpet Petrolul au evoluat Cristina Samson (580 popice doborâte), Loredana Vișan (585 p.d.), Nicoleta Trian (513 p.d.), Luminița Dogaru (557 p.d.), Daniela Lăcătușu (546 p.d.), Alice Vasile (546 p.d.), rezerve fiind junioarele Amalia Voicea, Ana Costache și Alexandra Popa.
Turneul final al campionatului este programat în zilele de 7 și 8 mai, la Hunedoara.
De menționat că echipa ploieșteană s-a impus și în competiția duo, campionat introdus din acest sezon, la care participă sportive junioare, peste 14 ani. Elevele antrenoarelor Luminița Dogaru și Daniela Lăcătușu aveau nevoie de un singur punct în duelul de la Târgu Mureș pentru a-și adjudeca titlul național.
Însă, Alice Vasile (584 popice doborâte) și Loredana Vișan (524 p.d.), care anul trecut au cucerit medaliile mondiale de bronz la tandem, au reușit chiar mai mult decât atât, câștigând clar, scor 3-1, obținând, astfel, fără mari emoții medaliile de aur la prma ediție a campionatului. Rezerve au fost Voicea, Costache și Popa.