Sâmbătă, 29 august, Organizația Umanitară CONCORDIA a sărbătorit 20 de ani de la nașterea Festivalului „Vis de Vară”, eveniment pe care copiii și tinerii, angajații, voluntarii și prietenii CONCORDIA îl sărbătoresc în fiecare an.
În această ediție, CONCORDIA a adus împreună peste 800 de invitați la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova. Ei s-au bucurat de lumea colorată a dulciurilor, Ferma fiind transformată într-un tărâm al copilăriei, al înghețatei, acadelelor și prăjiturilor.
Startul a fost dat de copiii și tinerii din proiectele CONCORDIA. Ei au cântat Imnul „Vis de Vară” și și-au spus visele care au fost îndeplinite și visele pentru anul care va veni. Muzicalul „Fii de CONCORDIA!”, Corul, Toboșarii, Taraful, Big Band CONCORDIA și un moment de dans de societate au întregit spectacolul artistic care i-a entuziasmat pe cei prezenți: invitații de seamă din România, Austria și Bulgaria, copiii și tinerii CONCORDIA și din comunitate, voluntarii și prietenii noștri, autorități și susținători.
Cei mici s-au bucurat de multe jocuri și ateliere pregătite special pentru ei: atelierul de jonglerie pregătit de trei voluntari de la A.R.T. Fusion, șotronul CONCORDIAN, skandenberg, cosițe a la Ileana Consânzeana, pictură pe față și coafuri trăsnet, iar cei mai mari au putut opta pentru escaladă sau un parcurs army. De asemenea, cei care s-au întrecut au primit prăjituri și vată de zahăr.
Într-o atmosferă de poveste, evenimentul a continuat cu un picnic și un spectacol în aer liber. Ca în fiecare an, focul de tabără și discoteca au fost cele mai așteptate momente ale acestei zile.
Suntem profund recunoscători voluntarilor, copiilor, tinerilor, educatorilor și coordonatorilor care au pregătit în cel mai mic detaliu decorațiunile și momentele Festivalului „Vis de Vară 20”, precum partenerilor noștri care au susținut această inițiativă.