Simona Halep s-a calificat în finala Turneului Campioanelor, după 6-2, 6-2 în semifinale cu Agnieszka Radwanska. Finala Simona Halep-Serena Williams este mâine, de la ora 13.
Simona Halep a dominat autoritar meciul cu Agnieszka Radwanska şi s-a impus în două seturi identice, 6-2, 6-2, după ceva mai bine de o oră de joc. Simona Halep o va întâlni în finală pe Serena Williams, pe care a învins-o, miercuri, în grupă, cu 6-0, 6-2.
După victorie cu Agnieszka Radwanska, Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA, iar dacă va cuceri trofeul la Turneul Campioanelor va rămîne pe această poziţie până la finalul anului.
„Sunt foarte fericită să fiu în această finală. Am încercat în fiecare zi să muncesc să ajung aici. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei. Mă simt extraordinar. Ştiam că adversara mea aleargă foarte mult, dar serviciul m-a ajutat astăzi. Cred că totul a mers foarte bine. Mâine va fi o nouă zi, un alt meci. Sunt pregătită de orice şi mă voi bucura de această finală. Sunt sigură că Serena Williams va fi mai concentrată de data asta”, a spus Simona Halep.