Declaratia recent facuta de un barbat de origine ganeza, pe nume Nana Kwame a zguduid internetul! Urmatoarele informatii prezentate ar trebui sa ajunga la urechile fiecarei persoane pe care o cunosti. Este necesar sa privim Ebola pentru ceea ce este cu adevarat.

Este timpul ca oamenii sa se trezeasca pentru a putea observa adevaratele motive din spatele acestei isterii. Iata ceea ce spune acest om in legatura cu ceea ce se petrece in tara sa de origine:

“Oamenii din intreaga lume trebuie sa stie ceea ce se intampla aici, in Africa de Vest. Mint! “Ebola”, ca virus, nu exista si nu este unul “contagios”, asa cum se crede. Crucea Rosie a adus o boala in patru tari specifice, din patru motive specifice si este contractat doar de catre cei care primesc tratamentele si injectiile de la Crucea Rosie. Acesta este adevaratul motiv pentru care liberienii si nigerienii au inceput sa loveasca Crucea Rosie in tarile lor, tot acesta fiind motivul pentru care au incercat sa scoata la iveala adevarul prin intermediul mass-media. Acum, acordati atentie urmatoarelor:

Cititi mai multe pe www.obiectiv.info .