Mai mulţi retailerii DIY sau chiar comercianţi de mobilier oferă anul acesta românilor posibilitatea de a recicla brazii pe care îi împodobesc de Crăciun, primind în schimb bani sau vouchere.

Astfel, retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin oferă clienţilor posibilitatea de a returna bradul natural împodobit de Crăciun în magazinul din şoseaua Chitilei, în schimbul unui voucher în valoare de 25 de lei. Brazii pot fi aduşi la magazinul Leroy Merlin în perioada 3-20 ianuarie 2014, iar voucherul poate fi folosit în perioada 3-31 ianuarie 2014. Pentru a putea beneficia de această ofertă, clienţii trebuie să cumpere pe persoană fizică cel mult trei brazi de la Leroy Merlin şi să aibă bonul în origonal. În cadrul magazinului din Chitila, un brad costă aproximativ 80 de lei.

Dacă vă duceţi bradul la magazinul IKEA din Băneasa veţi putea beneficia de un voucher în valoare de 20 de lei ce se poate folosi doar la IKEA. Oferta este valabilă doar pentru posesorii cardului IKEA FAMILY care au cumpărat un pom de Crăciun de la punctul de vânzare din fața magazinului. Brazii pot fi aduşi la magazin în intervalul 3 ianuarie – 31 ianuarie.