Teatrul pentru copii Ciufulici va invita sa vizionati cea mai recenta productie a sa, spectacolul Inima rece de Wilhelm Hauff, in regia lui Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino.

In distributie ii puteti vedea pe Paul Niculae, Ruxandra Daniela Mihai, Nelu Neagoe, Mihaela Rus, Carmen Bogdan, Lizica Sterea, Alin Antemir, Catalin Radulescu, Mihai Androne.

Inima rece de este un spectacol educativ despre importanta adevaratelor valori. Peter Munk, personajul principal este un carbunar sarac care isi doreste sa ajunga bogat. Visul i se indeplineste dupa ce il intalneste pe Omuleţul de sticla, spiritul bun al padurii unde Peter locuieste impreuna cu mama sa. Dar in scurt timp, tanarul pierde toţi banii la jocurile de noroc. Disperat, ii cere ajutor, dar de data aceasta, spiritului rau al padurii. Acesta ii daruieste toate averile din lume, dar cu condiţia sa-si schimbe inima cu una de piatra. Personajul nostru isi da seama in cele din urma ca nu banii aduc fericirea.

Premiera oficiala a spectacolului Inima rece va avea loc duminica, 10 martie, ora 11.00, la Teatrul Toma Caragiu Ploiesti, reprezentanţii presei beneficiind de rezervari in baza confirmarii.