Campioana Romaniei, CSU Asesoft, si-a aflat adversarii din grupele EuroChallenge. Sortii au trimis echipa ploiesteana in Grupa B, alaturi de Krasnie Samara (Rusia), Keravnos Strovolou (Cipru) si invingatoarea duelului dintre Aliaga Petkim (Turcia) si Joensuun Kataja (Finlanda).
De ce s-au temut, nu au scapat! Burlacu si compania vor intalni, pentru a treia oara in ultimii 5 ani, o echipa din Rusia, in grupele EuroChallenge. Krasnie Samara a incheiat sezonul 2011-2012 pe locul 7 in Superliga din Rusia si are legitimati, in acest moment, ca jucatori straini, 4 americani si un lituanian.
Keravnos Strovolou, vicecampioana Ciprului, este nimeni alta decat fosta echipa a lui Andrei Mandache, jucator care, de curand, a semnat cu Gaz Metan Medias. Keravnos a avut cea mai buna linie de clasament in sezonul regulat (15-1) si a ajuns pana in finala campionatului, pe care a pierdut-o in dauna lui Etha Nicosia, scor 1-3.
Langa CSU Asesoft, Krasnie Samara si Keravnos Strovolou, in Grupa B isi va mai face loc invingatoarea dublei manse dintre Aliaga Petkim, sfert-finalista in prima liga din Turcia, si Joensuun Kataja, vicecampioana Finlandei.

www.csuasesoft.ro