Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Puchenii Mari au continuat activităţile desfăşurate în urma percheziţiilor efectuate în cursul lunii februarie pentru recuperarea prejudiciului cauzat.
Astfel, ieri dimineaţă, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de către Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au efectuat alte patru percheziţii domiciliare la imobilele deţinute de C. Loan în localitatea Filipeştii de Târg.
În urma descinderilor efectuate, poliţiştii au găsit bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni săvârşite de G. Nicolae, M. Sorin, O. Mihai, A. Marian, din Puchemi Mari si M. Lavinia, din Ploieşti, persoane faţă de care, în luna februarie, s-a luat măsura arestării preventive
C. loan a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunerea interzicerii de a părăsiri localitatea.
În urma analizării dosarului penal de către procuror dîn cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Ploieşti, fata de acesta a fost luata măsura interzicerii a părăsirii localitatea pentru o perioada de 30 de zile.