În cea de-a doua etapă a returului Ligii Naţionale la handbal masculin, echipa CSM Ploieşti avea o misiune aproape imposibilă, confruntându-se, în deplasare, cu formaţia campioană – HCM Constanţa. După două evoluţii dezamăgitoare, în etapele precedente, elevii antrenorului Mircea Bedivan se deplasau cu gândul de a realiza un joc bun, care să le ofere încredere înaintea a două partide cruciale pentru viitorul formaţiei în acest sezon.
Ploieştenii, fără Alexandru Dimache şi Florin Nicolae în componenţă, au prestat un joc curajos încă din startul partidei, menţinându-se aproape de constănţeni, în prima parte a întâlnirii, însă fără să pună în pericol victoria grupării campioane. Astfel, după 30 de minute jucate, scorul era 18-13 pentru HCM Constanţa.
În partea secundă a meciului, constănţenii au forţat mai mult şi au reuşit să se desprindă, obţinând cea de-a 15-a victorie din actuala ediţie a campionatului.
Gruparea CSM Ploieşti a suferit cea de-a zecea înfrângere din cele 15 etape disputate până acum, şi continuă să ocupe locul al 13-lea în clasament, cu şapte puncte trecute în cont. Pentru formaţia ploieşteană urmează două meciuri extrem de importante în vederea îndeplinirii obiectivului de a rămâne în Liga Naţională. Astfel, în etapele viitoare are programate, pe teren propriu, disputele cu CSM Satu Mare (încheiat la egalitate, în tur, scor 22-22) şi cu CSM Bucureşti (pierdut de prahoveni, în tur, scor 23-28).