Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova va organiza marti, 07 februarie, cu incepere de la ora 10.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor – Sala Foaier din Ploiesti, b-dul Republicii, nr. 65 din – TARGUL FORMARII PROFESIONALE. Cu aceasta ocazie, AJOFM Prahova, in calitate de serviciu public de ocupare, aduce la cunostinta angajatorilor ca, incepand cu luna ianuarie 2012, se aplica noile modificari aduse la legea uceniciei la locul de munca.
Noile prevederi ale legii ucenicieila locul de munca reprezinta un sistem de solutii tehnice care au ca obiectiv adaptarea formarii profesionale la nevoile reale ale angajatorilor cu scopul ca acestea sa corespunda mai indeaproapenecesitatilor de pe piatafortei de munca, in special a celei necalificate.
Acest eveniment este organizat cu scopul de a veni, in egala masura, atat in sprijinul persoanelor (someri sau angajati) care doresc sa urmeze un program de formare profesionala, cat si a angajatorilor si a furnizorilor de formare profesionala.
Furnizorii de formare profesionala cat si angajatorii interesati, pot confirma participarea pana in data de 06.02.2012 la sediul AJOFM Prahova din Ploiesti, str. Nicolae Iorga, nr. 1 sau la tel/fax 0244/571444.