Dupa rezultatele din meciurile precedente, cand echipa AJF Dolj a invins la Pitesti formatia AJF Arges, cu 2-0, iar selectionata AJF Prahova a batut, pe terenul oltenilor, cu 1-0, la Podari, in ultimul meci din aceasta grupa de calificare in finala Cupei Regiunilor, „ecuatia” este simpla. Astfel, echipa pregatita de Decu Crangasu, Dorinel Beznea si Aurel Panait are nevoie, astazi, de o remiza in partida cu AJF Arges, pentru a accede in finala de la Mogosoaia, unde va da piept cu selectionata judetului Maramures.
Jocul dintre cele doua selectionate judetene, Prahova si Arges, formate din jucatori care activeaza in intrecerile organizate de AJF si care nu au evoluat mai „sus” de Liga a III-a nationala este programat la Busteni, pe terenul „Caraimanul”, de la orele 13,00, meciul fiind unul care, tratat cu maxima seriozitate, va duce formatia AJF Prahova, pentru a doua oara consecutiv, in finala, obiectivul fiind acela de a se pastra trofeul „Cupa Regiunilor”, faza nationala si, apoi, de a reprezenta Romania, cat mai bine, pe plan european, in turneele de calificare stabilite de UEFA, pentru anul 2012. Pana atunci, primul pas, obligatoriu, este acela de a nu se pierde meciul de astazi, joc pentru care CCA a trimis un arbitru cu vechime in primul esalon, brasoveanul Florin Ghimbasan, care va fi „observat” de un alt concitadin de-al sau, Lucian Maierean.
Fata de lotul care a castigat meciul de la Podari, prin golul marcat de Bridinel, s-au facut cateva modificari. Accidentat in ultima partida de campionat a echipei sale, Unirea, fundasul Zecheru a fost inlocuit cu Pantilimonescu. A fost convocat, de asemenea, in plus, Marius Mihai (CSM Campina).
Marian DIMA

Lotul convocat pentru meciul de astazi
S. Stanulescu (AFC Brebu), A. Catana (CS Ceptura) – Badicu (Intersport), D. Petre (Petrolistul), Ginju (CSM Campina), Cernea (Unirea), Baragan (Unirea), D. Stoian (Avantul Maneciu), Stanciu (Avantul), Cr. Vasile (CS Paulesti), Fl. Gheorghe (Vispesti), Pantilimonescu (Petrolistul), Fl. Savu (Avantul), R. Catana (Vispesti), Secreteanu (Vispesti), M. Mihai (CSM Campina), A. Stan (Dero), Bridinel (Vispesti), A. Popa (Vispesti). Antrenori: Decu Crangasu, Dorinel Beznea si Aurel Panait.