Progresul Draganesti se dovedeste a fi una dintre surprizele placute ale actualului sezon, echipa nou-promovata in primul esalon judetean beneficiind de serviciile catorva jucatori cu experienta esaloanelor superioare, precum Pancovici, Marius Matei, Curcan, Isacov sau Iulian Vasile. Duminica, la Maneciu, Draganestiul a fost la un pas sa-i strice aniversarea unuia dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul judetan, Dorinel Beznea, Avantul impunandu-se „doar” cu 1-0. A fost un nou joc cu un nivel fotbalistic bun, asa cum sunt tot mai multe in Liga A Prahova, cu Maneciu ratand cateva ocazii incredibile, chiar cu poarta goala, precum si cu doua bune ocazii ale oaspetilor, care, probabil, daca marcau, nu mai puteau fi invinsi. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cruceru, in minutul 63, „rezerva de lux” a Maneciului aducand cele trei puncte gazdelor. Fost antrenor la Maneciu, Carmel Bebe Barbulescu – secundul lui Marius Sumudica, la Astra – s-a reintalnit cu doi dintre elevii sai de la… Gaz Metan Medias! Pancovici si Matei, acum la Draganesti, au combatut in esalonul secund la echipa sibiana, cand Barbulescu era secundul lui Pustai, Matei devenind, intre timp, si coleg de club cu „Bebe”, fundasul de la Progresul fiind si antrenor la una dintre echipele de juniori de la clubul din „9 Mai”.

Boldestiul si-a revenit

Petrolistul Boldesti pare sa-si fi revenit dupa inceputul slab de sezon, echipa pregatita de Marian Ilie „departand-o” pe CSM Campina de obiectivul propus – promovarea, prin succesul cu 3-1 obtinut sambata. Pentru gazde, urmeaza un meci si mai interesant, deplasarea de la Blejoi, unde se anunta un adevarat derbi intre doua grupari care nu au voie sa mai faca vreun pas gresit, intr-un duel care este de asteptat sa umple stadionul echipei Vispesti!

Vadu Sapat poate continua

Chiar daca nu a jucat ultima etapa, cand trebuia sa intalneasca Petrolul 2, Chimia 2 Vadu Sapat nu este „moarta” 100%, astazi urmand sa se incerce o „resuscitare” a echipei! Astfel, este foarte posibil ca Liga A Prahova sa nu piarda una dintre echipe si, implicit, sa se anuleze rezultatele acestei. Solutia posibila este continuarea activitatii, printr-o colaborare cu Chimia Brazi, divizionara C urmand sa detaseze cativa jucatori la Vadu Sapat, pentru a juca regulat, precum si printr-o „fuziune” cu o echipa de Liga B Prahova, care ar urma sa completeze efectivul de jucatori al gruparii din Liga A Prahova. Daca si aceasta posibila varianta va esua, atunci, se va oficializa retragerea echipei din campionat.
Marian DIMA