Patru atleti ai clubului Telecom Petrom Slanic-CS Targoviste au participat, la finele saptamanii trecute, la Crosul Petrom, organizat la Bucuresti, pe distanta a 3.500 de metri. La intrecerea din Capitala, sub comanda antrenorului Gheorghe Musat, au concurat Mihaela Calen, Sorina Bobeica Danaila, Marius Dumitru si Cosmin Caldaroiu, iar trei dintre acestia au reusit sa urce pe podiumul de premiere.
Mihaela Calen (in foto) a obtinut cea mai importanta performanta dintre atletii slaniceni, clasandu-se pe locul intai in cadrul categoriei 14-18 ani. La acelasi segment de varsta, Sorina Danaila a sosit pe locul al doilea, cele doua atlete ale clubului prahovean dominand proba de concurs.
In competitia baietilor, Marius Dumitru s-a clasat pe locul al treilea, in timp ce reprezentantul Romaniei la Mondialele de alergare montana, Cosmin Caldaroiu, a incheiat competitia pe locul al V-lea. Daca Dumitru a participat la categoria 14-18 ani, Caldaroiu a luat parte in intrecerea seniorilor (19-34 ani), acesta din urma avand adversari veniti chiar din strainatate. „Rezultatele copiilor au fost foarte bune si sper ca si la viitoarele competitii sa obtinem rezultate foarte bune”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe „Jimmy” Musat.
La finele saptamanii in curs, pe 2 octombrie, urmeaza un alt concurs important pentru atletii slaniceni, acestia avand programat sa participe la Crosul Loteriei Nationale, desfasurat in cinci orase din tara: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca. Tehnicianul Musat va imparti lotul in doua, o parte urmand sa se alinieze la intrecerea organizata la malul marii, iar cealalta – la crosul desfasurat in Capitala.
Cristi DAMIAN