Conducatorul de joc al echipei masculine de handbal CSM Ploiesti, Alexandru Dimache, va lipsi maximum zece zile de la antrenamentele formatiei, in urma accidentarii la meciul cu CSM Satu Mare, disputat duminica. Acesta a suferit o dislocare a umarului stang, evoluand numai un sfert de ora in partida respectiva, incheiata la egalitate, scor 22-22.
„Ne bucuram ca nu este ceva mai grav, asa cum credeam initial, si ca va lipsi cel mult zece zile, dupa cum ne-a spus doctorul. Ne va fi greu fara el la urmatorul meci, dar speram sa reusim un joc bun si in asemenea conditii”, ne-a declarat antrenorul principal al formatiei ploiestene, Lucian Nicolae.
Astfel, CSM Ploiesti nu va putea conta pe Alexandru Dimache la meciul de duminica, din etapa a patra a Ligii Nationale, cand gruparea prahoveana va evolua, in deplasare, pe terenul echipei CSM Bucuresti. Dar, se spera in revenirea sa in lotul formatiei pentru al doilea meci programat pe teren propriu, cu Pandurii Targu Jiu.
De asemenea, conducerea echipei ploiestene spera ca intr-o luna sa poata bifa si debutul interului Florin Nicolae, operat in aceasta vara si a carui recuperare decurge foarte bine pana acum.
Petre APOSTOL