Revenit la clubul Petrolul Ploiesti, in acest sezon, ciclistul prahovean Marian Frunzeanu va fi prezent, din nou, la concursul de triatlon organizat la Mamaia de CS Smart Atletic. Competitia, care va avea loc astazi, se afla la cea de-a treia editie si sunt asteptati sa participe peste 200 de sportivi. De mentionat ca, in premiera, anul acesta a fost organizat in tara un circuit de concursuri de triatlon, la initiativa a cinci asociatii sportive, iar Triathlon Challenge Mamaia este ultima etapa dintre cele cinci desfasurate.
Marian Frunzeanu s-a numarat printre participantii la intrecere inca de la prima editie, atunci cand, alaturi de medaliatul olimpic la inot in 2004, Razvan Florea, si de Marin Ioan, amandoi din Constanta, s-a situat pe locul intai la stafeta olimpica.
Si la editia de anul acesta ciclistul ploiestean ar fi trebuit sa faca echipa cu inotatorul Razvan Florea, insa constanteanul s-a accidentat in urma unui antrenament pe bicicleta. Astfel, colegii de echipa ai lui Marian vor fi Mihai Spalatelu, vicecampion national de juniori 1 la inot, proba de 200 m spate, si Bogdan Ofiteru, participant la concursuri de maraton.
Sportivul ploiestean spera sa-si apere cu succes locul 1 castigat la precedentele doua editii ale competitiei.
Petre APOSTOL