In sala din Techirghiol, in perioada 17-19 iunie, au avut loc finalele Campionatului national de judo pentru copii U11 la individual si pe echipe. Au participat 286 de sportivi de la 78 de cluburi din tara, printre care s-a numarat si CS Petrom CFR-CSS Ploiesti, grupare pregatita de antrenorii Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Marius Iordache, Mircea Carnoiu, Cosmin Slaveanu, Alexandru Raducan.
In concursul individual, formatia ploiesteana a obtinut opt medalii. Paul Stanciu (foto 1) a adus singura medalie de aur pentru gruparea prahoveana, acesta impunandu-se la categoria 34 kg. Mihai Vasile (23 kg), Denisa Cristea (26 kg) si Maria Petre (40 kg) au devenit vicecampioni nationali, in vreme ce Georgiana Tutica, Valentina Lungu (amandoua la categoria 26 kg), Ana Maria Vasile (32 kg) si Denisa Enuta (36 kg) si-au adjudecat medaliile de bronz.
De mentionat ca au mai fost aproape de a castiga o medalie si Catalina Topala (40 kg), George Visan si Sebastian Mustatea (amandoi la categoria 38 kg), acestia situandu-se pe locul al cincilea.
In competitia pe echipe, formatia feminina a clubului Petrom CFR-CSS Ploiesti s-a descurcat exemplar, castigand titlul national fara sa intampine mari probleme din partea adversarelor. Astfel, in drumul spre medaliile de aur, echipa ploiesteana a invins formatiile CS Rapid-CSS 5 Voinicelul Bucuresti (ocupanta pozitiei a treia), cu scorul de 5-2, si U CSM Cluj-Drumarul Bistrita (clasata pe locul al doilea), cu scorul de 4-2.
Echipa campioana (foto 2) a fost formata din sportivele Denisa Cristea (29 kg), Georgiana Tutica (29 kg), Ana Maria Vasile (32 kg), Andreea Petruta (32 kg), Denisa Danceanu (32 kg), Denisa Enuta (36 kg), Andra Cretu (36 kg), Maria Petre (40 kg) si Catalina Topala (44 kg).
Petre APOSTOL