Pe stadionul „Iolanda Balas Soter” din Bucuresti, s-a desfasurat o noua editie a Campionatului national de atletism master in aer liber, si de data aceasta atletii prahoveni reusind sa urce pe podiumul de premiere.
Dupa ce a devenit campion national la competitia similara desfasurata in sala, la inceputul lunii martie, atletul Alexandru Frangulea (in foto) s-a impus si in aer liber la proba de 200 m, la categoria 41-45 ani, sosind, de aceasta data, cu timpul de 26,71 secunde. Totodata, acesta a mai castigat titlul national si la proba de 400 m, cu timpul de 58,95 secunde, devenind, astfel, dublu campion al tarii.
De mentionat ca, in prima zi a intrecerilor, Alexandru Frangulea a reusit sa obtina si medalia de bronz in proba de 100 m, cu timpul de 12,96 secunde.
Un alt sportiv prahovean care s-a remarcat la competitia din Capitala a fost Marian Ion, atlet care a participat la proba de 5000 metri mars. Legitimat la clubul Petrom-Telecom Slanic, Marian a incheiat concursul pe locul secund, dupa ce in iarna a devenit campion national in sala, dar la proba de 3000 metri mars. Despre intrecerea din Bucuresti, Marian Ion ne-a spus ca a fost dezavantajat de arbitrii competitiei, dar spera ca pe viitor sa nu mai treaca prin asemenea intamplari.
Petre APOSTOL, Cristi DAMIAN