Unul dintre antrenorii cu experienta la nivelul fotbalului judetean si national, l-am numit aici pe Ion „Coco” Cojocaru, s-a reintors in activitate.
Dupa o perioada destul de lunga de inactivitate, reputatul tehnician a dat curs ofertei venite din partea gruparii de Liga A Prahova – Tineretul Tomsani. Cojocaru se afla in anturajul echipei care activeaza in primul esalon fotbalistic judetean inca de la inceputul acestei saptamani, debutand cu o victorie la actuala sa grupare, in fata celor de la Unirea Campina (scor 4-3).
La partida disputata la mijlocul saptamanii in curs, antrenorul ploiestean a luat loc in tribuna, alaturi de actualul tehnician al formatiei, Adrian Peiu (suspendat), dar si in aceste conditii cei doi au reusit sa conduca formatia spre un succes important, in tentativa de a se mentine in esalon.
Totusi, abia la finele sezonului in curs se va lua o decizie clara privind functia pe care o va ocupa Cojocaru in campionatul urmator, la formatia din Tomsani.
Aducerea lui Ion Cojocaru la echipa prahoveana de Liga a IV-a a fost posibila si cu ajutorul actualului antrenor al echipei, Adrian Peiu, cel care, in trecut, a lucrat cu tehnicianul ploiestean la formatia Unirea Slobozia.
De-a lungul carierei sale, „Coco” Cojocaru a mai pregatit echipe precum Matizol Ploiesti (desfiintata intre timp), Petrolul Berca sau Chimia Brazi.
In alta ordine de idei, la gruparea finantata de Mihai Ion si Emil Costea, functia de presedinte este ocupata de Adrian Teodorescu, cel care a fost declarat persona non grata, in urma cu cativa ani, de catre Federatia Romana de Fotbal.
Marian DIMA,
Cristi DAMIAN