ShopMania Biz
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
24 °C
Cer in general noros

Azi


16° / 32°

Maine


14° / 29°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Marti, 31 mai 2016)

Promovare de pe primul loc, cu victorii pe linie

Bogdan Chitic Baschetbaliştii de la CSM Ploieşti promovaţi, deja, încă de sâmbătă seară, în urma victoriei cu Politehnica Iaşi, scor 99-89, nu au slăbit deloc turaţia motoarelor şi s-au întors pe parchetul Sălii Sporturilor Olimpia pentru a tranşa duelul pentru prima poziţie, cu BCM Olimpic Baia Mare. Cele două echipe au... continuare »

(Marti, 31 mai 2016)

Sport de 1 Iunie la Busteni

O fostă glorie a tenisului de masă mondial, suedezul Peter Karlsson, va deveni ambasador onorific al oraşului Buşteni, pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, când staţiunea de pe Valea Prahovei va deveni „capitala” acestui sport! Karlsson - membru al organizaţiei „Campioni pentru pace” - cu sediul la Monaco, care reuneşte 54 de foste... continuare »

(Marti, 31 mai 2016)

TIME OUT

O problemă de rezolvat Episoadele violente din fotbalul judeţean, chiar dacă s-au împuţinat, rămân prezente, iar când acestea se petrec la meciuri de juniori, este cu atât mai grav. Ar fi bine ca Asociaţia Judeţeană de Fotbal să „termine”, la propriu, cu echipele de huligani, care întrerup meciurile, din cauza unor... continuare »

(Marti, 31 mai 2016)

DIN CULISE

După ce a găzduit o competiţie juvenilă, care a adus câteva mii de euro în vistieria administratorilor arenei „Ilie Oană”, săptămâna aceasta, stadionul din centrul Ploieştiului este, din nou, solicitat, mai nou, pentru „filmarea” unor producţii publicitare şi clipuri. Astfel, arena va mai „produce” o sumă frumuşică,... continuare »

(Marti, 31 mai 2016)

Scorul etapei in primul campionat judetean

Cristi Damian Numai puţin de trei jocuri s-au încheiat cu acelaşi scor, 4-2, în favoarea oaspeţilor. Întâlnirile de la Cocorăştii Colţ, Tufeni (Băicoi) şi Urlaţi au avut acelaşi deznodământ, semn că echipele vizitoare „nu au avut milă” de adversarii întâlniţi. Astfel, formaţiile din Ceptura şi Brebu au luat o... continuare »

Stiri de ultima ora

09:35: Un fenomen extrem de rar afecteaza Romania

Temperatura globală înregistrată în luna martie este cea mai ridicată din ultimii 100 de ani. Comparată cu media temperaturilor din secolul trecut, luna...»


Editorial

Introbagare... contra naturii

Leon Chirilă Vremurile în care eram „tocaţi” cu principiile coexistenţei paşnice – între care se afla şi neamestecul în treburile interne ale altor state - au...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.5039
-0.08%
USD    (Dolar SUA)
4.0452
+0.33%
XAU    (1 Gram aur)
156.78
-0.81%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"