infoPortal.ro
infoPortal.ro - sursa ta zilnica de stiri
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
12 °C

Azi


1° / 13°

Maine


-4° / 8°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Marti, 1 decembrie 2015)

Ania Caill, pregatita de startul in noul sezon al Cupei Mondiale la schi alpin

Petre Apostol Singura sportivă prahoveană, şi de altfel din România, prezentă în Cupa Mondială la schi alpin - Ania Caill (Caraimanul Buşteni) - se pregăteşte de startul competiţiei, care va avea loc la finalul săptămânii, pe pârtia de la Lake Louise, din Canada. Câştigătoare a Cupei Americii de Sud la proba de coborâre în... continuare »

(Marti, 1 decembrie 2015)

Petrolul ramane fara integralist

Portarul Peterson Pecanha – cel mai folosit jucător al Petrolului, la propriu, în acest sezon de Liga I - va pierde statutul de integralist, după 19 meciuri în care a fost prezent toate minutele pe teren! Vineri, la partida cu CFR Cluj, acesta a acumulat al patrulea cartonaş galben şi va lipsi în deplasarea de mâine, de la Botoşani,... continuare »

(Marti, 1 decembrie 2015)

Romania, in grupa B valorica la UEFA Regions Cup

Marian Dima Federaţia Română de Fotbal a luat decizia ca finala naţională a Cupei Regiunilor să se dispute în primăvară, cel mai probabil în luna aprilie. Selecţionata Prahova Muntenia va întâlni echipa AJF Braşov pentru un loc în grupe la turneul european, care va fi programat în 2016. Până atunci, joi, 3 decembrie, la... continuare »

(Marti, 1 decembrie 2015)

TIME OUT

Cerc vicios Petrolul şi SGU Ploieşti „îşi dau pase” cu diverse acţiuni prin care opinia publică să nu identifice prea uşor cine e de vină pentru situaţia în care s-a ajuns. Totul e ca într-un cerc vicios, administratorul arenei dă vina pentru starea deplorabilă a gazonului pe lipsa banilor, pentru că Petrolul a adunat datorii... continuare »

(Marti, 1 decembrie 2015)

DIN CULISE

După Zoubir, jucătorul care a adus trei puncte cu CFR Cluj şi despre care se spune că ar fi pe o „listă” a FCSB, alţi doi fotbalişti petrolişti au fost „plăcuţi” de impresarul din Cipru prezent la meci, Ropotan şi Moussa lăsând o bună impesie. Din păcate, ciprioţii stau la fel de prost ca şi românii, când vine vorba... continuare »

Editorial

Pentru a treia pace mondiala

Leon Chirilă Este binecunoscut faptul că, de-a lungul istoriei, după conflictele armate dintre diverşi combatanţi, se ajungea la negocieri care, pe scurt, au intrat în...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Peste 100 de ani va fi bine

Veți vedea, vom îmbătrâni și vom rămâne tot cu astea: să ne faceți școli, spitale, autostrăzi! Vom fi demodați rău de tot! Adică nu se vor mai purta chestiile astea. E ca și cum am […] Post-ul Peste 100 de ani va fi bine apare ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.4460
0.00%
USD    (Dolar SUA)
4.1975
0.00%
XAU    (1 Gram aur)
143.84
0.00%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"