ShopMania Biz
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
22 °C

Azi


11° / 27°

Maine


11° / 26°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Joi, 28 august 2014)

La Baicoi se organizeaza primul turneu de rugby amator de seniori

Petre Apostol La finalul acestei săptămâni, la Băicoi, va avea loc prima competiţie de rugby pentru seniori, clubul Aurora din localitate organizând a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de Rugby 10’s Amator - After Work Rugby Championship. Aceasta este prima ediţie a respectivei competiţii, cuprinzând cinci etape de-a... continuare »

(Joi, 28 august 2014)

Campionatul feminin de popice, cu doar doua echipe la start!

Petre Apostol Un nou sezon în sportul de popice se apropie de start, dar viitorul acestei discipline este departe de a fi unul „roz”, mai ales în privinţa competiţiei feminine de senioare. Campionatul feminin a fost câştigat în ultimii doi ani de Conpet Petrolul Ploieşti, grupare condusă de una dintre cele mai valoroase sportive... continuare »

(Joi, 28 august 2014)

Stiri sportive

Marius Vişan, de neoprit pe teren propriu Cristi Damian După trei etape disputate din Liga A Prahova, golgheterul eşalonului este atacantul Tricolorului Breaza, Marius Vişan (în foto), autor a 8 goluri. După ce în runda inaugurală a punctat în cinci rânduri, în intermediara de marţi a izbutit să marcheze trei goluri în duelul... continuare »

(Joi, 28 august 2014)

Liga A Prahova - etapa a III-a

Progresul Drăgăneşti - CS Păuleşti 1-4 (0-4) Au marcat: Alexandru Zăinescu (76-penalti)/Vladimir Butufei (2, 26), Marius Mihai (30), Gheorghe Bărăgan (44). Arbitri: Mădălin Marinescu - Emil Mateescu şi Andrei Sotir (toţi, din Ploieşti). Observator: Constantin Ciocoiu (Băicoi). CSO Plopeni - CS Blejoi 0-1 (0-0) A marcat: -/Mircea... continuare »

(Joi, 28 august 2014)

Succes neconvingator

Conpet Ploieşti - Petrolistul Boldeşti 1-2 (0-1) Marian Dima Stadion: ”Conpet”, Strejnic. Spectatori: circa 150. Au marcat: Tusluc (89)/Nae (12), Ene (82). Conpet: Preda - Ţugui, Badea (cpt), Negoiţă, Crăciun, Cocoş - Caliţa (57 Modrişan), Moise, Munteanu, Dincă (75 Tusluc) - Dumitru (71 Gherleanu). Antrenor: Nicu... continuare »

Editorial

Certati cu poezia

Nicoleta Dumitrescu „Ediţia de toamnă” a examenului de maturitate a demonstrat, anul acesta, încă o dată – chiar dacă nu mai era cazul - că porcul nu poate fi...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Ne vedem la TVR!

Da, am semnat contractul cu televiziunea publică, care mi-a făcut o ofertă în această vară. Emisiunea începe la 1 septembrie, se va difuza la ora 23.00, cu o avanpremieră de 10 minute, de la 19,50, pentru cei care au tot reclamat că adorm ...

Alte articole


PH-online.ro - Ultimele stiri

PRAHOVA BUSINESS

Primar PH

LIVE - Prahova TV
Get the Adobe Flash Player to see this player.
Sondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.3941
-0.05%
USD    (Dolar SUA)
3.3324
+0.08%
XAU    (1 Gram aur)
137.74
-0.03%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"