infoPortal.ro
infoPortal.ro - sursa ta zilnica de stiri
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
15 °C
Cer in general senin

Azi


5° / 19°

Maine


9° / 21°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Sambata, 30 aprilie 2016)

Pentru cate sanse (nu) mai sunt

CSMS Iaşi – Petrolul Ploieşti, astăzi, ora 17,00 Petroliştii bifează o deplasare dificilă, la Iaşi, CSMS fiind o echipă cu ambţii europene. Un meci care, în cazul unui rezultat negativ, se poate spune că “semnează sentinţa”… Care, oricum, pare că este deja pecetluită, în cazul echipei ploieştene, rămasă… “a... continuare »

(Sambata, 30 aprilie 2016)

Emilia Colti Dumitrescu, in echipa Romaniei medaliata cu bronz la Balcaniada de Inot

Petre Apostol La ediţia din acest an a Campionatelor Balcanice de Înot pentru juniori, desfăşurată la Volos, în Grecia, delegaţia României a avut în componenţă şi o sportivă ploieşteană, anume Emilia Colţi Dumitrescu, de la CS Petrolul Ploieşti, antrenată de Ioana Harcan. Multiplă campioană naţională, atât la senioare,... continuare »

(Sambata, 30 aprilie 2016)

TIME OUT

Sportul românesc nu va muri! Petre Apostol S-a tot vorbit în ultima vreme despre situaţia sportului românesc. Că nu mai există sportivi, că nu se mai face sport de performanţă, că avem cea mai mică delegaţie din istorie la Jocurile Olimpice. Într-adevăr, sunt motive mari de îngrijorare despre prezentul sportului din ţară.... continuare »

(Sambata, 30 aprilie 2016)

DIN CULISE

Câteva cluburi din ţară încearcă formarea unei ligi profesioniste de volei. Deocamdată, se află la început, doar patru cluburi aderând la această nouă structură de organizare a voleiului românesc, printre ele regăsindu-se şi Tricolorul LMV Ploieşti, care are susţinere financiară în mod special din domeniul privat. Rămâne de... continuare »

(Sambata, 30 aprilie 2016)

Regal fotbalistic la Blejoi

Marcel Marin În urmă cu câteva zile, la Blejoi, în contextul Sărbătorilor Pascale şi al „Zilei Tineretului”, s-a desfăşurat un interesant turneu fotbalistic, sub egida organizaţiei Tineretului Social Democrat, preşedinte Alexandru Sterie, fotbalist la echipa locală care activează în primul campionat judeţean, CS Blejoi.... continuare »

Stiri de ultima ora

20:46: VREMEA DE 1 MAI: Temperaturi de 23 de grade. Cum va fi vremea pe LITORAL

Temperaturile vor fi de 18 grade Celsius pe litoral cu un cer variabil, duminică de 1 Mai, în timp ce în nordul ţării vor apărea ploi de scurtă durată,...»


Editorial

Timpul nu mai are rabdare

Nicoleta Dumitrescu Timpul, care se dovedeşte că nu mai are răbdare cu nimeni şi nimic, iată că aduce, şi anul acesta, în faţa acelora care încă mai cred că...»

Alte Editoriale
Cele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Partea goală și înspăimântătoare a paharului

E ciudat că acum nu ai ce să mai dezvălui despre România. Adică nu ai de ce s-o mai faci. După cum, e foarte clar: oriunde cauți găsești ceva care te îngrozește. Dă cu unghia […] Post-ul Partea goală și înspăimântătoare a ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.4774
+0.12%
USD    (Dolar SUA)
3.9348
-0.07%
XAU    (1 Gram aur)
161.36
+1.32%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"