ShopMania Biz
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
20 °C
Cer senin

Azi


19° / 33°

Maine


19° / 33°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Sambata, 25 iunie 2016)

CSM Ploiesti nu se dezminte si mai face un transfer pentru Liga Nationala

Bogdan Chitic După promovarea în Liga Naţională, salutată cu multă căldură, pe reţelele de socializare, de iubitorii de baschet din întreaga ţară, CSM Ploieşti se dovedeşte una dintre cele mai active echipe de pe piaţa transferurilor, în presezon. Formaţia antrenată de Eugen Ilie a reuşit, în ultimele zile, două transferuri... continuare »

(Sambata, 25 iunie 2016)

Petrolistul Gabriel Schiopu, pe podium la Europenele de Box pentru juniori

Petre Apostol Săptămâna aceasta, în Ungaria, la Kaposvar, se desfăşoară Campionatele Europene de Box pentru juniori, la care în delegaţia României, condusă de ploieşteanul Adrian Pârlogea şi Valentin Anghel, au fost incluşi şi doi pugilişti din Ploieşti: Gabriel Şchiopu (52 kg, CS Petrolul Ploieşti) şi George Dumitrescu (50... continuare »

(Sambata, 25 iunie 2016)

TIME OUT

Sportul şi şcoala Petre Apostol Pe lângă problemele care ţin de infrastructură şi de finanţare, sportul în România se mai confruntă cu o situaţie care creează dificultăţi. Sportul de performanţă necesită timp, iar pentru a ajunge la un nivel ridicat în momentul senioratului, este nevoie de o pregătire susţinută în... continuare »

(Sambata, 25 iunie 2016)

DIN CULISE

Schioarele clubului Caraimanul Buşteni, liderele României din generaţia lor, Ania şi Andra Caill, au susţinut, pe viu, împreună cu mama lor - Dana Caill, echipa naţională de fotbal la ultimul joc de la Campionatul European, cu Albania, la Lyon. Din păcate, nici încurajările celor două schioare din lotul olimpic al României - Ania... continuare »

(Sambata, 25 iunie 2016)

Returul – simpla formalitate

CS Păuleşti este cu... doi paşi în Liga a III-a, echipa care a câştigat întrecerea judeţeană prahoveană făcând, deja, un prim pas, important, dacă nu cumva chiar decisiv, în barajul de promovare împotriva „vrâncenilor” de la Euromania Dumbrăveni. A fost, în partida tur, 3-1 pentru echipa din Păuleşti, care, în mod normal,... continuare »

Editorial

Jocuri politice

Nicoleta Dumitrescu Cum era de aşteptat, principala grijă a aleşilor locali proaspăt votaţi pe 5 iunie a fost cu cine să bată palma pentru funcţii. În consiliile...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Salvarea prin rușine

Mă tot întreb: asta cu RUȘINEA… este un început sau un sfârșit? Ați văzut: cu Hexi Pharma, cu naționala României… După revoltă, după urlete, vine acel moment în care zicem: ”Băi, ce rușine, ce imensă […] Post-ul ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.5366
0.00%
USD    (Dolar SUA)
4.0766
0.00%
XAU    (1 Gram aur)
172.60
0.00%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"