infoPortal.ro
infoPortal.ro - sursa ta zilnica de stiri
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
18 °C
Cer in general senin

Azi


16° / 28°

Maine


19° / 30°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Sambata, 27 august 2016)

Calificare serbata si de prahoveni

Fostul petrolist Filipe Teixeira a mai scris un episod glorios din istoria clubului Astra, trecându-şi în palmares golul victoriei obţinute de echipa „pe jumătate ploieşteană” în faţa englezilor de la West Ham United. După primul titlu a venit şi o calificare în grupele Europa League, a doua din istoria echipei care are în... continuare »

(Sambata, 27 august 2016)

Sectia de baschet de la CSM Ploiesti isi pierde jucatori pe banda rulanta

Bogdan Chitic Problemele financiare tot mai grave, de la CSM Ploieşti, care afectează, în mod evident, şi latura sportivă a clubului, i-au făcut pe câţiva dintre componenţii de bază ai celor două echipe de baschet seniori să-şi caute alte angajamente, fără a mai aştepta o posibilă rezolvare a situaţiei. Amedeo Casale (19... continuare »

(Sambata, 27 august 2016)

Simboluri

Petre Apostol Mâine, se împlinesc 58 de ani de când s-a înfiinţat Clubul Sportiv Petrolul Ploieşti. Cel mai important club din istoria judeţului Prahova, acesta are un loc de cinste în istoria sportului românesc. La CS Petrolul s-au format nume mari ale sportului nu doar la nivel naţional, ci şi internaţional, atât ca sportivi,... continuare »

(Sambata, 27 august 2016)

Din culise

Două dintre handbalistele de renume de la CSM Ploieşti, vicecampioane mondiale cu Naţionala României în 2005, se pare că nu au aşteptat rezolvarea situaţiei cu plata salariilor de la club, făcând memorii la „regim de urgenţă”. Iar acestea ar fi deja declarate libere de contract, conform regulamentelor forului naţional. Acum, dacă... continuare »

(Sambata, 27 august 2016)

Lupii strang randurile la lumina reflectoarelor

Petrolul Ploieşti – AS Tufeni Băicoi, astăzi, ora 19:00, Stadion „Ilie Oană” Bogdan Chitic Un stadion de 5 stele, o mediatizare, în special pe plan local, de care mulţi nu au parte nici măcar în cupele europene, o atmosferă ce ne va duce cu gândul la serile splendide din urmă cu doi sau trei ani şi un public inundat în... continuare »

Stiri de ultima ora

Ieri, 17:06: Atentie la carnea din comert pe care o consumati. Aripioarele de pui, pericol pentru sanatate

De curand, o femeie a fost depistata cu o tumora uterina si a fost supusa unei operatii de indepartare a chistului respectiv. Dupa interventia chirurgicala...»


Editorial

Cui foloseste?

Luiza Radulescu Pintilie N-aş fi scris aceste rânduri poate niciodată dacă nu m-ar fi intrigat, dincolo de limite, uşurinţa cu care, la ceas de seară, ni s-a...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Despre proști, politică, bani publici, fotbal și FC Petrolul

În primul rând, despre proști. Eu sunt unul dintre ei. Mi-am jurat că nu mă va mai interesa subiectul. Că nu mă voi mai amesteca, indiferent ce s-ar întâmpla. Că, după câte am pățit, din […] Post-ul Despre proști, politică, bani ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.4568
0.00%
USD    (Dolar SUA)
3.9458
0.00%
XAU    (1 Gram aur)
168.23
0.00%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"