ShopMania Biz
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
21 °C
Cer relativ insorit

Azi


19° / 32°

Maine


18° / 33°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Marti, 26 iulie 2016)

Nationala „U20” a Romaniei a incheiat pe locul 10 Campionatul European din Grecia

Bogdan Chitic Cu trei foşti sau actuali jucători ai prim-divizionarei CSM Ploieşti în rotaţia de bază, echipa naţională masculină de baschet „U20” a României, antrenată de Răzvan Cenean şi Alexandru Ziguli, a încheiat Campionatul European, Divizia B, de la Chalkida (Grecia) pe locul 10. După două victorii consecutive,... continuare »

(Marti, 26 iulie 2016)

Haos pentru „Noul Petrolul”: schimbare dupa schimbare

După ce depusese cererea de afiliere, pentru „Petrolul 52“, la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Mircea Dridea a decis, ieri la prânz, să retragă această solicitare a sa, anunţând că „voi susţine echipa care se va numi Petrolul”. Asta pentru că, ieri, la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, s-au depus actele de înscriere ale... continuare »

(Marti, 26 iulie 2016)

DIN CULISE

„Masa rotundă” a pus ieri faţă în faţă pe consilierul primarului pe probleme de sport – Valeriu Răchită - şi pe directorul CSM – Cezar Stoichiciu, „mediator” fiind unul dintre viceprimari! Vedem în curând dacă s-a fumat şi „pipa păcii”, pentru binele unora, pentru bine, în general!

(Marti, 26 iulie 2016)

Federatia are bani de „sintetic” pentru fiecare judet!

Consfătuirea Federaţiei Române de Fotbal cu membrii afiliaţi, reprezentanţi ai Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din ţară a adunat la Cheile Grădiştei aproape toţi preşedinţii acestor instituţii, doar Cristi Balaj - care a arbitrat meciul Pandurii – CSU Craiova) - lipsind, în timp ce alţi câţiva preşedinţi şi-au trimis... continuare »

(Marti, 26 iulie 2016)

Repetitii pentru unele echipe din Liga A Prahova

Cristi Damian, Marcel Marin Cu trei săptămâni înainte de startul în noul sezon competiţional al Ligii A Prahova, unele echipe se află în mijlocul pregătirilor, în timp ce altele nici nu s-au reunit! Cu amendamentul că despre noua echipă a Petrolului nu se ştie mai nimic, iată o scurtă radiografie a echipelor care combat la acest... continuare »

Stiri de ultima ora

Ieri, 17:25: 428 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 110.395 lei, aplicate de polițiștii rutieri

În acest weekend polițiștii Serviciului Rutier au organizat o serie de acțiuni. Pentru neregulile constatate au fost întocmite două dosare penale și...»


Editorial

Cum sa aplici pentru un job in Suedia

Florin TANASESCU După reușita implementării de către Ion Iliescu a “modelului suedez” în România, unii dintre ai noștri sunt convinşi că se poate și invers -...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

La arme, cetățeni!

Nu ne ajungeau teroriștii teroriști! Nuuu. Aveam nevoie și de nebuni. Mă gândesc că asta ar putea fi o soluție, să îi învrăjbim pe teroriști cu nebunii. Serios, să se bată între ei. Nebuni vs. […] Post-ul La arme, cetățeni! ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.4444
-0.38%
USD    (Dolar SUA)
4.0459
0.00%
XAU    (1 Gram aur)
171.13
-0.77%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"