ShopMania Biz
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
5 °C
Cer in general noros

Azi


1° / 14°

Maine


1° / 11°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Vineri, 31 octombrie 2014)

Campionii au cedat presiunii pe final

Bogdan Chitic BK Banvit – CSU Asesoft 81-66 (33-31) Scorul pe sferturi: 9-13, 24-18, 22-19, 26-16 BK Banvit: Rowland (15p, 4rec, 3pd, 1x3), Gecim (2p, 2rec, 3pd, 1cap), Candan (2p, 2rec), Edge (5p, 2pd, 1x3), Davis (11p, 9rec, 1cap, 1x3), Mejia (6p, 5pd), Veremeenko (11p, 6rec, 2cap), Simmons (18p, 2rec, 2pd, 3x3), Dragicevic (8p, 3rec,... continuare »

(Vineri, 31 octombrie 2014)

Trei ploiesteni la Europenele de box din Rusia

Cristi Damian Campionatul European de box pentru juniori va debuta astăzi, în Rusia. Localitatea unde se va desfăşura întrecerea este Anapa, acolo unde anul trecut, pe 14 noiembrie, tehnicianul ploieştean Titi Tudor a suferit un infarct, pentru ca, dupa 8 zile de spitalizare în Rusia, să revină în ţară şi să fie operat la... continuare »

(Vineri, 31 octombrie 2014)

TIME OUT

Amintirile lui Semeghin Marian Dima Numele lui Dorin Semeghin a fost, mult timp, pe nedrept, spune jucătorul, reamintit în multe propoziţii, alături de... vin! Rimează bine, e drept, Semeghin cu vin! Fundaşul stânga de la Suceava, despre care se spune că, atunci când juca în Israel, a sunat în ţară, ca să audă muzică... continuare »

(Vineri, 31 octombrie 2014)

DIN CULISE

Reuniunile de trap găzduite pe Hipodromul Ploieşti sunt, unele dintre ele, interesante. Altele - adevărate „cacealmale”, ultima cursă de duminica trecută fiind un astfel de exemplu. Asta pentru că, deşi exista fond de premiere pentru primii doi clasaţi, s-a făcut „economie” de cei 56 de ron destinaţi locului doi, la potou,... continuare »

(Vineri, 31 octombrie 2014)

Astra 2 – duel cu CS Afumati

Marian Dima În Liga a III-a, astăzi, formaţia care evoluează pe stadionul din cartierul de Vest a Ploieştiului, Astra 2, primeşte vizita uneia dintre grupările cu pretenţii din seria a III-a, CS Afumaţi. Cu şase puncte în clasament, după ce au obţinut prima victorie pe teren propriu, cu CS Podari, juniorii pregătiţi de Bucurel... continuare »

Editorial

Regele si regele metaforei

Lucian Avramescu Îmi amintesc o tabletă a lui Tudor Arghezi despre cum tace și cum se roagă Regele. Nu părea nimic spectaculos, Regele nu conducea o bătălie, nu era suit...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Dorința ascunsă a oamenilor frumoși: să fie dictatori!

Privesc amuzat toate clipurile astea de susținere pentru un candidat sau altul. Mai ales cele în care apar jurnaliști, mai importanți sau mai puțin importanți. Nu știu, poate sunt eu tâmpit, dar te mai poți numi jurnalist după ce faci ...

Alte articole


PH-online.ro - Ultimele stiri

PRAHOVA BUSINESS

Primar PH

LIVE - Prahova TV
Get the Adobe Flash Player to see this player.
Sondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.4197
-0.07%
USD    (Dolar SUA)
3.5094
+1.07%
XAU    (1 Gram aur)
136.14
-0.64%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"