infoPortal.ro
infoPortal.ro - sursa ta zilnica de stiri
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
6 °C
Cer innorat

Azi


-2° / 11°

Maine


1° / 8°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Joi, 11 februarie 2016)

Performante promitatoare pentru gimnastele ploiestene din lotul national

Petre Apostol În perioada 5-7 februarie, capitala Ungariei, Budapesta, a găzduit cea de-a XII-a ediţie a Turneului Internaţional „Gracia Fair Cup” la gimnastică ritmică. Au fost prezente peste 50 de delegaţii din 26 de ţări, printre care s-a regăsit şi reprezentativa României, în cadrul căreia au fost incluse şi trei gimnaste... continuare »

(Joi, 11 februarie 2016)

Echipa Romaniei a plecat la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lillehammer

Petre Apostol Mâine, va avea loc festivitatea de deschidere a celei de-a doua ediţii a Jocurilor Olimpice de Tineret, la sporturile de iarnă, organizată în Norvegia, la Lillehammer, oraş care a găzduit în 1994 şi ediţia de seniori a Olimpiadei. La competiţie participă sportivi cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani, iar printre... continuare »

(Joi, 11 februarie 2016)

Ogrezeanu cel mai bun jucator

A X-a ediţie a trofeului Cupa Oraşului Buşteni a avut în persoana lui Dragoş Ogrezeanu golgheterul, competiției (autor 17 goluri) dar şi jucătorul turneului, fotbalistul echipei cartierului „Silva” fiind premiat la sfârşitul competiţiei câştigate de echipa „Zamora”, la loviturile de departajare. Săptămâna trecută s-au... continuare »

(Joi, 11 februarie 2016)

Patru noutati certe pentru Petrolistul Boldesti

Cristi Damian După încheierea cantonamentului de iarnă, oficialii echipei prahovene de Liga a III-a, Petrolistul Boldeşti, au reuşit să înregimenteze patru jucători, urmând ca în perioada următoare şi alţi sportivi să se alăture trupei antrenate de Marian Ilie şi Marius Rădulescu. Până acum, la formaţia care îşi dispută... continuare »

(Joi, 11 februarie 2016)

Stiri sportive

Se reînfiinţează Prahova Tomşani Fosta campioană a eşalonului de elită judeţean în sezonul 2010-2011, am numit aici gruparea Prahova Tomşani, va reapărea pe harta fotbalistică a judeţului. La finalul acelei stagiuni, trupa din Tomşani a promovat în cel de-al treilea campionat al ţării, după ce în meciul de baraj a dispus de... continuare »

Stiri de ultima ora

Ieri, 19:25: Preselecții pentru Ansamblul Folcloric "Prahova”, organizate in Ploiesti

Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează preselecţii pentru completarea echipei de dansatori a Ansamblului Folcloric...»


Editorial

Ministerul fericirii!

Nicoleta Dumitrescu Cum unii dintre politicieni se dau în vânt după deplasări, mai ales atunci când vine vorba despre străinătate, n-ar fi rău ca pe agenda anului...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Micile plăceri ale vieții

Politicienii rar sunt nedreptățiți. Adică, na, e și greu să se considere nedreptățit unul care în principal prin minciună și prin…, ajunge să aibă mulți bani, case, mașini, iar toate acestea dintr-un salariu de bugetar. ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.4852
-0.12%
USD    (Dolar SUA)
3.9870
-0.49%
XAU    (1 Gram aur)
151.49
-1.02%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"