infoPortal.ro
infoPortal.ro - sursa ta zilnica de stiri
Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Titlul proiectului: "Valorificarea productiei tipografice a editurii Prahova prin implementarea unei solutii de comert electronic"
Vremea
Ploiesti, Prahova
11 °C
Cer in general noros

Azi


9° / 15°

Maine


7° / 12°

Horia Tiseanu si-a dat demisia de onoare de la FCM Campina

Marime text Mareste font Micsoreaza font

(Marti, 4 martie 2008)


Horia Tiseanu era presedintele de onoare al Comitetului Director al FCM Campina, functie pe care o indeplinea in calitate de primar al municipiului. Era... pentru ca ieri, 3 martie, Tiseanu si-a dat demisia! Motivele ? Potrivit unei adrese transmise conducerii clubului, acestea sunt doua: faptul ca nu a fost „consultat privind unele decizii importante care s-au luat in legatura cu existenta si functionarea echipei“, exemplele oferite fiind propunerea de vanzare-cumparare negociata anul trecut si schimbarea antrenorilor. Tiseanu invoca, doua negocieri! Si trei antrenori! Cel de-al doilea motiv este „solicitarea de a aplica fortat Protocolul privind asigurarea ordinii publice pe timpul desfasurarii meciurilor organizate de FCM Campina“, practic, fiind vorba despre discutiile purtate si in Consiliul Local pe tema implicarii Politiei Comunitare.
Asa cum era si firesc i-am solicitat un punct de vedere si presedintelui FCM Campina, Dan Stefan Chitu, care ne-a declarat: „Am informat Comitetul Director, in sedinta din 9 iulie 2007, ca am avut o oferta din partea d-lui Anastasescu, care nu s-a finalizat. Despre o a doua oferta, daca se refera la discutiile de asta-vara cu Florin Anghel si Emil Calota, l-am informat prin scrisoarea nr. 1209 din 18.07. 2007. De altfel, inaintea fiecarei sedinte a Comitetului Director, il informam asupra subiectelor de pe ordinea de zi. In privinta antrenorilor, am informat de fiecare data Comitetul Director. Si care trei antrenori? In privinta lui Nanu, eu nu mi-am dorit sa plece, dar nu l-a mai vrut echipa si chiar in prima zi de munca a lui Serbanica am informat Comitetul Director in 12 octombrie. Serbanica este si astazi angajat cu contract de munca, pentru ca nu puteam sa-mi bat joc de el dupa ce a suferit un infarct. Daca-si va reveni, il voi numi director tehnic. Care alt antrenor? Gabi Stan n-a fost angajat nici o zi la club. A stat zece zile si a plecat fara sa semneze niciun act, fara sa ia niciun leu. Iar despre Cosarek, am informat Comitetul Director.
Dar, n-am ce sa fac ! Daca nu vrea sa mai fie alaturi de noi, n-are decat... Dragoste cu sila nu se poate... El n-a fost la nicio sedinta de la inceput si chiar ne-a spus, la un moment dat sa tinem sedintele fara el... Oricum, indiferent despre cine e vorba, n-am sa accept sa se arunce cu noroi in acest club si in activitatea pe care o desfasor de 18 ani aici. Daca vroiam sa vand echipa mea, o vindeam de mult... In privinta protocolului... L-am cautat de trei ori - impreuna cu Paul Moldoveanu, Ion Mircea si Ion Dragomir - am facut anticamera la el, si ne-a tot purtat cu vorba... Gestul sau de a demisiona este premeditat, pentru ca mi-a spus inca din ianuarie ca ar vrea sa demisioneze. Cred ca el este bine intentionat, dar e influentat de persoane din anturajul sau, inclusiv de cel care si-a dat primul demisia din Comitetul Director. Eu ii multumesc pentru colaborare, sper sa ne sprijine si in continuare, ii doresc sa fie ales primar, iar dupa alegerile din iunie poate revine alaturi de club“.
Alexandru NECULAIDin aceeasi categorie

(Sambata, 22 octombrie 2016)

Lupii declanseaza alerta in „Parc"

Tricolorul Breaza - Petrolul Ploieşti, astăzi, ora 15:00 Bogdan Chitic, foto: Cristi Stavri După ce a promovat cu notă maximă ultimele două partide "cu grad ridicat" de dificultate, împotriva CS Cornu şi a "surorii" din Băicoi, cu acelaşi nume, Petrolul este pe val în Liga A Prahova şi pare să nu întâmpine vreo problemă... continuare »

(Sambata, 22 octombrie 2016)

Din nou, probleme de ordin numeric la CSM Ploiesti

Petre Apostol Echipa de handbal masculin de la CSM Ploieşti a anunţat că nu se va prezenta la meciul programat astăzi, în deplasare, cu lidera seriei - Politehnica Iaşi, în etapa a VI-a din Divizia A. Motivul este acelaşi pentru care formaţia ploieşteană a fost sancţionată în două etape până acum, anume lipsa numărului de... continuare »

(Sambata, 22 octombrie 2016)

„Rugby pentru educatie”

Petre Apostol Clubul de rugby Aurora Băicoi încearcă să ofere copiilor din zona rurală şi mic-urbană perspective mai bune în viaţă, prin intermediul sportului. Încă din 2011, de la înfiinţare, clubul a selecţionat tineri din Băicoi şi alte câteva comune limitrofe - zone în care oportunităţile de dezvoltare personală sunt... continuare »

(Sambata, 22 octombrie 2016)

Din culise

Pe lângă toate problemele cu care se confruntă Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, acesta a mai fost atenţionat, de curând, şi de Federaţia Română de Handbal, pentru că nu a asigurat personal pentru transmiterea online a meciului cu Universitatea Cluj, din 29 septembrie. Observatorul partidei, Doru Manea, a specificat în raportul său... continuare »

(Sambata, 22 octombrie 2016)

Cupa „Ziua Educatiei" si-a desemnat castigatorii

Marcel Marin, Bogdan Chitic Recent, la baza sportivă a Colegiului Tehnic "Toma N. Socolescu", din Ploieşti, s-a desfăşurat Cupa "Ziua Educaţiei" la minifotbal, competiţie dedicată echipelor de băieţi din clasele a IX-a ale unităţii de învăţământ. Cu sprijinul conducerii liceului, prin directorul Rodica Avramescu, precum şi a... continuare »

Editorial

Fara sensibilitati!

Nicoleta Dumitrescu Deşi exercită funcţia de mediere între puterile statului, preşedintele ţării pare că are, mereu, într-unul dintre buzunarele hainei şi un...»

Alte EditorialeCele mai citite stiri


altPHel - blogul lui Patraru

Un an de la accident

Azi se face un an de la moartea polițistului Gigină. Da, moartea polițistului Gigină a avut loc în seara de 20 octombrie 2015, însă umbra ei se întinde până astăzi. O moarte violentă și nedreaptă […] Post-ul Un an de la accident ...

Alte articole


PRAHOVA BUSINESS

Primar PHSondaj
Ce parere aveti despre Programul Prima Casa?


Curs valutar
Convertor:
Din    in 
     =    

EUR    (Euro)
4.5113
+0.22%
USD    (Dolar SUA)
4.1034
+0.42%
XAU    (1 Gram aur)
165.41
+0.29%

Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro" "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"