Bogdan Chitic

Pierderea fotoliului de lider, la golaveraj, în faţa celor de la CS Blejoi, săptămâna trecută, îi pune pe jucătorii Petrolului într-o situaţie nu tocmai plăcută, înaintea ultimelor două etape ale turului, în Liga A Prahova. „Lupii” nu traversează deloc o perioadă favorabilă, iar 6 puncte în meciurile cu CSO Plopeni şi CS Măneşti Coada Izvorului nu le pot garanta băieţilor lui Octavian Grigore revenirea în vârful ierarhiei.
Petrolul are nevoie mai mult decât de două „victorii de salon”, întrucât, dacă până mai ieri doar punctele puse în joc erau importante, acum ecuaţia s-a îngreunat puţin, apatia ofensivă a ploieştenilor – patru goluri în ultimele patru etape, două remize albe pe „Ilie Oană” şi o singură victorie, la Măneciu – conducând la scenariul actual. La Plopeni, Păun, Nae, Cl. Tudor sau Chiriţă vor trebui să demonstreze că mecanismul „galben-albastru” poate da randament şi în condiţii de presiune şi să lase ratările la vestiare, altfel Petrolul riscând să-şi petreacă iarna pe o poziţie secundă deloc în concordanţă cu obiectivul asumat şi condiţiile avute la dispoziţie, care rivalizează cu ale multor echipe din Liga I.

5 lei – intrarea generală!

După ce, la Breaza, au scos 3 lei din buzunare pentru a-şi vedea favoriţii, iar la Măneciu – 5 lei, reţeta financiară gândită de oficialii gazdelor pentru jocul de astăzi porneşte tot de la 5 lei, intrarea generală. La meci sunt aşteptaţi cel puţin 300 de suporteri ploieşteni, dar numărul acestora ar fi putut fi, însă, cu mult mai mare dacă partida s-ar fi desfăşurat într-o zi de weekend.

Liga A Prahova,etapa 14:

Astăzi, ora 14:00:
CSO Plopeni – Petrolul Ploieşti
Sâmbătă, ora 11:00:
CSO Vălenii de Munte – Tricolorul Breaza
AS Tufeni Băicoi – Unirea Urlaţi
CS Blejoi – Petrolul Băicoi
Sâmbătă, ora 14:00:
CS Măneşti Coada Izvorului – Unirea Cocorăştii Colţ
AFC Brebu – CS Cornu
Duminică, ora 11:00:
Avântul Măneciu – AFC Băneşti-Urleta
CS Păuleşti – CS Ceptura