Pentru un fost junior al Păuleştiului – acum legitimat la AS Găgeni, în liga B Prahova, seria Slănic – firul vieţii s-a curmat tragic în seara zilei de sâmbătă! Stelian Dumitrache, un tânăr de doar 22 de ani, student la UPG, a decedat cu o zi înainte de meciul pe care urma să-l joace cu echipa sa la Coţofeneşti, după ce a intrat cu maşina într-un copac, fiind proiectat prin parbriz!
Potrivit reprezentanţilor poliţiei prahovene, accidentul a avut loc sâmbătă seara, la ieşirea din Plopeni spre Dumbrăveşti, bărbatul pierzând controlul volanului, leziunile provocate de ieşirea prin parbriz fiindu-i, din păcate, fatale.
Personalul medical ajuns la locul accidentului a încercat resuscitarea victimei, acelaşi lucru fiind făcut şi de către medicii de la Spitaul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, dar tânărul nu a mai putut fi salvat!
„Nu îmi revin, de la auzul veştii, mai ales că este şi vecin cu mine, sunt unul dintre cei care l-a luat la fotbal, la Păuleşti, apoi l-am dus la Găgeni, pentru a juca. O tragedie, pentru noi toţi” – spune directorul sportiv al echipei din Păuleşti, Dan Iancu după dispariţia tânărului „Stelu” Dumitrache.