Petre Apostol

Jucătoarea sârbă de handbal Marina Dmitrovic, golghetera echipei CSM Ploieşti în sezonul trecut, s-a transferat în campionatul din Ungaria, la clubul Kisvarda Master Good SE. După eşecul managerilor clubului ploieştean de a rezolva situaţia cu privire la contractele handbalistelor echipei de handbal, senioarele formaţiei au părăsit gruparea, inclusiv Marina Dmitrovic, care s-a numărat printre principalele marcatoare ale Ligii Naţionale în sezonul trecut.
Handbalista sârbă de 31 de ani, vicecampioană mondială în 2013, sosise la Ploieşti în vara anului trecut, ajutând clubul ploieştean să obţină cea mai bună performanţă din istorie, clasându-se pe locul al şaselea la finalul sezonului. Dmitrovic a înscris 175 de goluri în sezonul trecut pentru CSM Ploieşti, fiind a cincea marcatoare din campionat.
Aceasta a evoluat şi în două meciuri pentru echipa ploieşteană în acest sezon, fiind principala marcatoare din turul cu HC Neistin, din Insulele Feroe, în runda I de calificare în Cupa EHF, cu 12 goluri înscrise, în vreme ce în campionat a bifat şase reuşite în prima etapă, în care CSM a pierdut pe teren propriu cu HC Zalău.
Noua echipă a Marinei Dmitrovic este antrenată de Peter Kovacs, tehnician care a pregătit și pe Oltchim Râmnicu Vâlcea, în perioada 2010-2011. După trei etape disputate, Kisvarda se situează pe locul al nouălea din 14 formaţii în campionatul Ungariei, cu trei puncte (o victorie şi trei înfrângeri), primele poziţii fiind ocupate de Gyor, Dunaujvarosi şi ERD, singurele echipe cu punctaj maxim.