Petre Apostol

Astăzi, are loc cea de-a cincea ediţie a competiţiei de mountain bike Câmpina Open MTB – Race for autism, întrecere care are şi caracter caritabil, fondurile strânse din taxele de participare urmând să fie utilizate de Fundația Romanian Angel Appeal şi Asociaţia Glasul Autismului pentru proiecte dedicate copiilor cu autism.
Fondul de premiere este unul record înregistrat până acum, conform organizatorilor acesta depășind suma de 36.550 de lei.
Competiţia Câmpina Open MTB – Race for autism este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismului, cu sprijinul Primariei Municipiului Câmpina, Consiliului Local Câmpina, Primăriei Comunei Cornu și Romsilva.
Concursul are traseu nou faţă de ediţiile precedente, startul urmând să fie dat de pe platoul Muscelului din Câmpina şi se va întinde pe o distanţă de 21,5 kilometri, fiind programate o tură scurtă (un tur al traseului) şi o tură dublă (traversarea de două ori a traseului).
Sunt aşteptaţi 433 de concurenţi la această ediţie, conform listei publicate pe site-ul oficial al competiţiei. Startul pentru adulţi este programat la ora 11.00, iar o jumătate de oră mai târziu vor intra în concurs şi copiii.