CS Păuleşti este cu… doi paşi în Liga a III-a, echipa care a câştigat întrecerea judeţeană prahoveană făcând, deja, un prim pas, important, dacă nu cumva chiar decisiv, în barajul de promovare împotriva „vrâncenilor” de la Euromania Dumbrăveni.
A fost, în partida tur, 3-1 pentru echipa din Păuleşti, care, în mod normal, nu poate avea probleme în partida retur, unde ne aşteptăm chiar să avem parte de o „avalanşă” ofensivă la poarta oaspeţilor, care îşi vor da seama, încă o dată, că diferenţa de valoare între cele două judeţe este… mare.
Returul, programat astăzi la Păuleşti, de la ora 17,30, este, totuşi, aşteptat cu interes, în ciuda victoriei din tur, tribunele arenei din comuna limitrofă Ploieştiului anunţându-se a fi arhipline la partida care poate pune Păuleştiul pe harta divizionarelor naţionale, în premieră!
Desigur, în ciuda avantajului clar din tur, jucătorii echipei gazdă tratează cu seriozitate acest meci retur, care nu le poate face probleme decât dacă ei îşi vor face singuri „viaţă grea”.
Pentru Păuleşti rămâne, în continuare, incert fundaşul central Pripu, care ar putea rata şi acest joc, miza pentru jucătorii prahoveni care bifează, de ani buni, trofee şi promovări la „foc automat” pe plan judeţean – Gheorghe Bărăgan, Andrei Ciobanu, Vladimir Butufei,Marius Mihai, Decebal Nae şi ceilalţi fiind şi recompensa financiară anunţată de către cei care susţin echipa – primă care, se pare, că va ajunge la un total de circa 20.000 de ron, pentru toţi cei implicaţi în anul perfect avut de către echipa CS Păuleşti.
După care, odată promovarea realizată, va începe, cu adevărat, „provocarea” numită Liga a III-a!