Petre Apostol

În ultima zi a lunii mai, o nouă etapă din competiția de mini-rugby (sportivi născuţi între 2005 şi 2008) – Cupa Micului Rugbyst – va fi organizată, de data aceasta gazda întrecerii urmând să fie stadionul din Călinești, comuna Florești. Competiția, a cărui trofeu este transimisibil, este organizată de CS Aurora Băicoi, singurul club de rugby din Prahova, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova şi Federaţia Română de Rugby.
Aceasta este cea de-a treia etapă a întrecerii, primele două având loc la Băicoi, pe stadionul „Aurora”, și la Măgureni, pe stadionul „Davidescu”, unde, de menționat, că a reprezentat prima competiție de rugby din istoria arenei.
La competiție iau parte echipe din Băicoi, Bordeni, Cornu, Florești și Măgureni.
După două runde, formația din Măgureni conduce în clasamentul general, cu 37 de puncte, adjudecându-și prima poziție în ambele etape, fiind urmată de echipa din Băcoi, cu 29 de puncte. Ierarhia este completată de grupările din Florești – 15 puncte, Bordeni – 8 puncte, Cornu – 5 puncte.
Meciurile etapei a treia vor începe de la ora 18.00, iar câștigătoarea va intra în posesia trofeului transmisibil până la următoarea competiție.