Petre Apostol

Prima etapă a Campionatului Naţional de Alergare Montană s-a desfăşurat în oraşul Slănic, din Prahova, fiind organizată de forul de profil din România, cu sprijinul clubului Telecom Petrom din localitatea prahoveană, condus de antrenorul Gheorghe Muşat.
Gruparea prahoveană a avut şi trei sportivi care s-au remarcat la această etapă a campionatului, care a reprezentat şi o selecţie pentru alcătuirea lotului naţional în privinţa viitoarelor competiţii internaţionale.
Cea mai bună performanţă dintre elevii antrenorului Gheorghe Muşat a fost obţinută de Iacob Grigore (foto, stânga), care s-a clasat pe locul secund la juniori 1, deşi acesta încă este junior 2. Ca urmare a performanţei înregistrate, atletul prahovean a fost selecţionat pentru participarea la Campionatele Balcanice şi Europene de juniori 1, dar şi la Campionatele Mondiale de juniori 2.
De asemenea, Marius Rădoi (foto, dreapta) a fost convocat în lotul României pentru Mondialele de juniori 2, după ce s-a situat pe locul secund la această categorie de vârstă.
În concursul feminin, de la CS Telecom Petrom Slănic s-a remarcat Larisa Corbu (foto), care s-a situat pe locul al treilea la junioare 2, obţinând convocarea în cadrul reprezentativei tricolore pentru Campionatele Mondiale de la respectiva categorie de vârstă.