Jocul în care s-au înscris cele mai multe goluri în faza optimilor de finală ale Cupei României a fost duelul dintre Luceafărul Drajna şi CS Cornu, şi anume 19 la număr. Din păcate, partida a avut parte şi de evenimente reprobabile, petrecute la pauză în zona vestiarelor, când marcatorul primului gol al partidei – Trandafir, care fusese eliminat în minutul 25, s-a dus să ceară socoteală cavalerilor fluierului. Cu greu sportivul localnicilor a fost înduplecat să părăsească zona vestiarelor, partida fiind la un pas să nu se mai reia. Chiar şi în inferioritate numerică, localnicii au reuşit să marcheze în prelungirile timpului regulamentar, din penalti, astfel că partida a fost trimisă în prelungiri şi, ulterior, la loviturile de departajare. La „loteria” din punctul cu var, jucătorii antrenaţi de Mihai Dinu au reuşit să se impună, calificându-se, astfel, cu emoţii în sferturile de finală.

Eliminare surprinzătoare în contul blejoienilor

Ocupanta locului secund din Liga A Prahova, CS Blejoi, a fost eliminată de către liderul din SuperLiga B, Petrolul
Băicoi. Trupa gazdă, antrenată de Bobi Codreanu (foto) – care este şi jucător, în acelaşi timp, s-a impus după executarea loviturilor de departajare, după ce la finele timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1. Primii care au deschis scorul au fost băicoienii, prin Dudulescu, pentru ca Prodan să egaleze în actul secund. Mai mult, în prelungirile întâlnirii (minutul 115), deja amintititul Prodan a irosit un penalti dictat de centralul Amorăriţei.
În altă ordine de idei, cealaltă grupare din eşalonul inferior calificată în sferturile de finală ale Cupei este AS Româneşti, care a dispus de Unirea Cocorăştii Colţ cu 3-1. Pentru această întâlnire, tehnicienii echipei de Liga A Prahova au aliniat mai mulţi juniori în garnitura de start.

Luptă pe două fronturi

Câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei României, faza locală, este CS Păuleşti actualul lider al Ligii A Prahova. Echipa antrenată de Iulius Mărgărit continuă lupta şi pe acest front, păuleştenii dispunând în optimile de finală de Progresul Drăgăneşti cu scorul de 2-0, după ce în campionat au câştigat cu 12-0! În jocul disputat marţi, golurile au fost marcate de M. Mihai şi Cr. Mihai, ambele în repriza secundă, iar în urma acestui rezultat păuleştenii calificându-se în turul următor. Ediţia precedentă, după ce au câştigat faza locală, elevii lui Mărgărit au fost eliminaţi în turul cinci al etapei naţionale de divizionara secundă FC Braşov.