Tricolorul Breaza – AS Tufeni Băicoi 1-1 (0-0)

Stadion: “Parc”, Breaza. Spectatori: circa 100. Au marcat: Negotei (61)/Brebenel (70).
Tricolorul: Iscru – Vlaicu (46 Negotei), Neagu, Georgescu, Brânzea (cpt.) – R. Coman, Codreanu (46 Urdea), Chivu, Țigănuș (60 Mușea) – Modrișan (77 Alexe), Vintilă. Antrenor: Florin Stăncioiu.
AS Tufeni: Filoti – A. Ştefan, Braşoveanu (cpt), Iordache, Mocanu – Ursea – Zecheru, Ţânţaru, Anghel (65 Vane), Comnoiu – Brebenel. Antrenor: Robert Stoica.
Avertismente: Neagu (47), Georgescu (87)/Braşoveanu (67), Mocanu (90+2).
Arbitri: Andrei Moroiță – Cătălin Popovici și Florin Bureață (toți, din Ploiești).
Observator: George Negoițescu (Ploiești).

Pe o vreme potrivnică, în care ninsoarea şi-a făcut de cap, sâmbătă după amiaza, la Breaza şi-au dat întâlnire grupările de Liga A Tricolorul şi AS Tufeni Băicoi. Cu parcursuri diferite în acest retur, fiecare dintre cele două combatante menţionate anterior şi-a pus mari speranţe pentru acest joc.
Prima repriză a fost una în care ocaziile de gol au lipsit, însă mai prezenţi în joc au fost echipierii formaţiei antrenate de Robert Stoica, dar fără să modifice tabela de marcaj. La reluare, tehnicianul gazdelor, Florin Stăncioiu, i-a introdus în teren pe Urdea şi Negotei, iar cel din urmă sportiv menţionat a răsplătit încrederea acordată cu un gol. Brânzea a executat o lovitură liberă, mingea a fost respinsă de apărarea gazdelor până la Negotei, care aflat la 16 metri de poartă a tras, din prima, la colțul din stânga jos al porții gazdelor (minutul 61). La scorul de 1-0, localnicul Vintilă a avut şansa desprinderii, dar cum în fotbal ocaziile de gol de răzbună, atacantul oaspeţilor, Brebenel, l-a depăşit pe Georgescu şi a restabilit egalitatea cu un şut din apropiere (70). În finalul jocului, băicoienii au avut şansa victoriei în urma loviturii de pedeapsă primită, dar căpitanul Braşoveanu l-a evidenţiat pe Iscru (în foto), care a respins execuţia la semiînălţime, din partea dreaptă a porţii (88).
În cele din urmă, scorul final a fost 1-1, iar după acest rezultat formaţia Tricolorul a rămas neînvinsă în jocurile de acasă din retur, în timp ce AS Tufeni Băicoi a izbutit primul punct din acest an!