În acest retur de Liga A, AFC Astra II este formată, în special, din juniori cu vârsta de 16-17 ani. În etapa de la finele săptămânii trecute, tinerii jucători antrenați de Bucurel Dârman au rezistat doar o repriză în jocul din deplasare cu AFC Bănești Urleta, după ce au condus, la un moment dat, cu 2-1. În actul secund, experiența jucătorilor băneșteni s-a cunoscut, administrându-le tinerilor sportivi astrali alte șase goluri, rezultatul final fiind 8-2. Jumătate dintre golurile gazdelor au fost izbutite de mijlocașul Marian Turcu (în foto), cel care în cariera lui a evoluat și pentru defuncta AFC Filipeștii de Pădure, în Liga a III-a.

Pași din doi în doi

În primele trei etape ale returului Ligii A Prahova, CSO Teleajenul Vălenii de Munte a reușit să acumuleze șapte puncte din nouă posibile, în condițiile în care a avut un program destul de dificil. După victoria la limită în fața liderului CS Păulești și rezultatul de egalitate scos în ultimul moment la Brebu, pentru elevii antrenorilor Vasile Voinea și Radu Sîrbu a urmat jocul de duminică, de la Ceptura. Dacă la pauză localnicii conduceau cu 1-0, după pauză vălenarii au avut nevoie doar de patru minute să stabilească destinația finală a punctelor, Cruceru, Beznea și Cernea ”îngropând” speranțele cepturenilor la un rezultat pozitiv (scor: 1-4).

Punctele fraţilor Oprea

Startul returului a fost unul catastrofal pentru echipierii grupării Progresul Drăgănești, care în primele două jocuri au încasat 15 goluri și au marcat doar unul. În schimb, duminică ”a răsărit” soarele pe strada echipei antrenate de Iulian Vasile, trupă care s-a impus cu 4-1 în fața omologilor de la AFC Brebu, o echipă aflată în mare căutare de puncte. În acest joc, frații Oprea – Ionuț (în foto) și George – au făcut legea pe teren, cei doi marcând toate golurile formației din Drăgănești. În urma acestui succes, lucrurile s-au mai liniștit la Drăgănești, dar echipa are nevoie și de o victorie în deplasare, pentru a ieși din subsolul clasamentului.