Marcel Marin, Cristi Damian

Fost arbitru de nivel judeţean şi delegat al echipei Viitorul Colceag, l-am numit aici pe Iulian Coman (in foto), a încetat din viaţă zilele trecute la vârsta de 40 de ani, după o grea suferinţă, acesta suferind şi amputarea unui picior! Totodată, acesta a fost un suporter şi fan adevărat al Petrolului, nelipsit de la meciurile de acasă şi multe din deplasările „lupilor galbeni”. Mai mult, Coman era cunoscut pentru devotamentul şi priceperea vizavi de fotbalul din comuna locală, fiind foarte apreciat de toţi cei care l-au cunoscut, astfel că odată cu plecarea sa a lăsat un gol imens în familia „lupişorilor galbeni”. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Zotta a revenit în iarbă

Recent, fostul arbitru Constantin Zotta a oficiat un nou joc de fotbal, după o pauză de câţiva ani. Ajuns la vârsta de 53 de ani, fostul oficial de la Rapid şi FC Braşov a arbitrat, zilele trecute, pe stadionul „Conpet”, din Strejnic, partida dintre echipele de old-boys din Ploieşti şi Mangalia. „Ajutoarele” lui Zotta au fost plopenarul Viorel Căunei şi ploieşteanul Constantin Pantilimonescu. Întâlnirea s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute şi s-a încheiat nedecisă, scor 3-3, golurile echipei noastre fiind marcate de fostul astrist-stelist Pompiliu Stoica (2) şi petrolistul C. Ilie. Echipa prahoveană a avut următoarea componenţă: B. Rădulescu – Gh. Dumitrescu, Savu, Răchită, Răducanu – V. Rădulescu, L. Costache, Cr. Vlad, P. Stoica – B. Conţ, Dumitrache. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Bărăgan şi C. Ilie.

Repetiţii finale

Din cadrul campionatelor judeţene, doar Liga C Prahova nu s-a reluat, însă grupările de la acest nivel au disputat jocuri de verificare. Iată câteva rezultate consemnate în partidele amicale:

Viitorul Proviţa – Sportul Câmpina 5-3
CS Şirna Tăriceni – CS Brazi 2 2-5
Şoimii Apostolache – Steaua Sângeru 4-2
Viitorul P. Burchii – AS Puşcaşi 6-2