Antrenorul Petrolului – Constantin Schumacher – a bifat al cincilea eşec consecutiv pe banca Petrolului, în mandatul său neobţinându-se vreun punct, într-o serie incredibil de slabă, cu 9 partide la rând în care echipa a pierdut! Contestat de fanii ploieşteni, în timpul partidei cu CSMS Iaşi, scor 2-1 pentru moldoveni, Schumacher a recunoscut că se gândeşte la demisie, un răspuns al său privind continuarea mandatului pe banca galben-albaştrilor, dar şi o decizie a patronului echipei privind viitorul băncii tehnice urmând să se ia astăzi.
„E normal ca lumea să-mi ceară demisia. Suporterii sunt absolut îndreptățiți pentru ce gândesc pentru că Petrolul n-a câștigat puncte. Doar eu sunt de vină pentru ceea ce s-a întâmplat. Am văzut că foarte multă lume e împotriva noastră, împotriva mea. Am venit aici pentru prietenia pe care o am cu președintele dar, după cum s-a văzut, n-am câștigat niciun punct” – a spus antrenorul.
Oricum, ţinând cont de situaţia echipei, ca şi retrogradată în eşalonul secund, va fi greu de găsit şi un înlocuitor pentru antrenorul “pierzător”!
Cel mai probabil, astăzi, Schumacher îşi va prezenta demisia în faţa oficialilor petrolişti, rămânând de văzut dacă aceştia vor fi de acord.