Bogdan Chitic

După două săptămâni de pauză, baschetbaliştii echipei de seniori de la CSM Ploieşti debutează, duminică, de la ora 19:30, pe teren propriu, în faza semifinală a Ligii I. Cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana fostului internaţional Eugen Ilie (39 ani), Vlad Dumitrescu şi colegii săi au parte de un prim adversar accesibil, CS Cuza Sport Brăila, formaţie care a încheiat faza preliminară cu un bilanţ negativ, de cinci victorii şi nouă înfrângeri.
Spectatorii prezenţi în „Olimpia” vor avea parte de foarte multe surprize pregătite de organizatori, între care şi de o cină pentru două persoane oferită de conducerea secţiei de baschet, în urma unei tombole ce va avea loc la pauza meciului.
Mascota clubului va fi şi ea prezentă în premieră la o partidă de baschet şi va întreţine atmosfera în „time-out”-uri, pe ritmurile unor melodii împrumutate din liga profesionistă nord-americană. De asemenea, înaintea jocului, publicul ploieştean va putea asista la prezentarea noilor jucători de la CSM Ploieşti, despre care mai multe amănunte veţi putea afla din ediţia de mâine a Ziarului Prahova.