A X-a ediţie a trofeului Cupa Oraşului Buşteni a avut în persoana lui Dragoş Ogrezeanu golgheterul, competiției (autor 17 goluri) dar şi jucătorul turneului, fotbalistul echipei cartierului „Silva” fiind premiat la sfârşitul competiţiei câştigate de echipa „Zamora”, la loviturile de departajare.
Săptămâna trecută s-au jucat, mai întâi, semifinalele, meciurile fiind arbitrate de cuplul Răzvan Ioana – Dragoș Pantilie. În primul duel pentru pătrunderea în marea finală, Silva–ocupanta primului loc și surpriza acestei ediții a jucat cu Valea Albă–locul 4 în clasament, tinerii jucători ai Silvei administrând o înfrângere severă adversarilor , scor 7-2. În a doua semifinală a fost meciul dintre ocupantele locurilor 2 și 3 în grupe, respectiv gruparea cartierului Zamora și cei din Poiana Țapului, scorul final fiind 5-4 pentru prima echipă, după un meci dramatic, în care Poiana a condus la două goluri diferența (4-2), pierzând în ultimele 15 minute acest avans.
În ziua finalelor, pentru locul 3, finala mică, echipa Poiana Ţapului a prins ultimul loc al podiumului, după ce trecut cu 4-2 de Valea Albă, la capătul unui meci în care a revenit de la 1-2, pentru ca a zecea ediţie a Cupei Oraşului Buşteni să ofere şi cel mai frumos meci al turneului, decis la loviturile de departajare. După o desfăşurare dramatică, echipa Silva conducând la un moment dat cu 4-1, fiind egalată în ultimele secunde ale meciului. Şi la loviturile de la 7 metri, tot Silva a condus cu 1-0, dar a pierdut cu 3-1 „loteria penaltiurilor”.

15.000 de lei – împărţiţi premiantelor!

Cupa Oraşului Buşteni este, cu siguranţă, turneul prahovean cu cele mai mari premii puse la bătaie, pe lângă echipament sportiv, cupe, diplome, medalii fiind oferite importante sume de bani! Anul acesta, locul 5- echipa cartierului Griviței a primit 2000 de lei, locul 4-Valea Albă – 2500 de lei, locul 3-Poiana Țapului 3000 de lei, locul 2-Silva 3500 de lei și locul 1-Zamora 4000 de lei, în total, 15000 de lei vechi fiind „puşi la bătaie”.

La Ploieşti s-a decernat „Cupa CSM”

Un turneu similar a avut loc, tot pe parcursul mai multor săptămâni, şi la Ploieşti, unde echipe formate din diverse „compartimente” ale primăriei şi-au disputat „Cupa CSM” la mini-fotbal. Competiţia a fost câştigată de echipa Clubului Sportiv Municipal, care a învins în finală, cu 11-2, formaţia Direcţiei de Pază. În finala mică, echipa Hale şi Pieţe a trecut de RASP cu 4-2, adjudecându-şi medaliile de bronz.