Marian Dima

Contingentul jucătorilor prahoveni care au evoluat la CS Afumaţi, în Liga a III-a, este ca şi plecat de la gruparea ilfoveană din seria a III-a.
La şase puncte de echipa aflată pe primul loc, Inter Olt Slatina, echipa din Afumaţi pare să fi renunţat la obiectivul propus iniţial – promovarea – urmând să facă restructurări în această iarnă. La Afumaţi evoluează mai mulţi jucători ploieşteni – Claudiu Tudor şi Bogdan Năstase, ajunşi acolo ca jucători „liberi de contract”, plus cei doi juniori împrumutaţi de Astra – Ionuţ Chişi şi Valentin Gheorghe.
Cel puţin trei dintre aceştia au şanse mari să se „mute” în seria a II-a a aceluiaşi eşalon, unde vor fi adversarii Petrolistului Boldeşti. Asta pentru că Voinţa Snagov le-a făcut o propunere concretă lui Tudor şi Năstase şi va trata cu Astra pentru a lua şi jucătorii „legaţi” de prim-divizionara giurgiuveană. Tehnicianul echipei Voinţa – Marin Dună – a demarat tratativele cu jucătorii din judeţul nostru, Tudor şi Năstase fiind cu un pas în curtea Snagovului. „La Snagov, jucătorii prahoveni au fost tot timpul apreciaţi, bine primiţi şi au ajutat echipa. Sper să întăresc echipa cu un contingent de jucători de valoare pentru acest nivel, din Prahova, iar Tudor, Năstase şi juniorii de la Astra sunt interesanţi pentru noi” – spune antrenorul Voinţei. Echipa ilfoveană care îşi doreşte întăriri din Prahova se află exact la jumătatea ierarhiei în C2, pe locul 7 cu 14 puncte, fiind însă departe de zona promovării (prima clasată – Juventus Bucureşti – are 30 de puncte), seria neavând niciun fel de „dilemă” la retrogradare, după retragerea celor de la Callatis Mangalia, astfel că nicio echipă nu mai este în pericol.