Cristi Damian

La finalul săptămânii trecute, campionatele organizate de către Asociația Județeană de Fotbal au intrat în pauza de iarnă, după ce sâmbătă și duminică s-a desfășurat ultima etapă a turului. În aceste zile au loc jocuri din cadrul Ligii B Prahova, din seriile ”NORD”, ”VEST” și ”EST”, dar și câteva întâlniri din cadrul turului cinci al Cupei României. Interesant este faptul că echipa AS Pleașa (în foto) a disputat două partide în mai puțin de 24 de ore!
Mai întâi, sâmbătă după amiaza, cei de la Pleașa au evoluat la Negoiești, cu CS din localitate, în jocul restant din prima etapă, câștigat cu 4-2, pentru ca ieri de dimineață, în propriul fief, să primească replica sportivilor de la Unirea Teleajen Ploiești, partidă contând pentru competiția ”KO”, impunându-se, de asemenea, tot cu scorul de 4-2.
Însă, fotbalul județean nu va intra, sută la sută, în vacanță, dacă vremea o va permite urmând ca la finalul săptămânii în curs să se desfășoare etapa a V-a din cadrul Cupei României, faza județeană, toate partidele fiind programate sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 13.00.