Petre Apostol

La fel ca anul trecut, Gala Campionilor organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (preşedinte Norris Măgeanu) se va desfăşura la Sinaia, după cum au anunţat oficialii forului naţional. Evenimentul va marca, totodată, zece ani de existenţă a federaţiei de specialitate, precum şi 111 ani de motorsport în România.
Staţiunea de pe Valea Prahovei are o tradiţie imensă în motorsportul românesc, la Sinaia organizându-se competiţii automobilistice încă de la începutul secolului trecut, existând chiar o săptămână dedicată automobilului. În prezent, Sinaia este unul dintre oraşele de referinţă în calendarul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, aici organizându-se singura etapă pe un circuit urban din competiţie.
Gala Campionilor FRAS este programată să se desfăşoare în data de 12 decembrie.
În acest sezon competiţional, cele două competiţii majore organizate de către FRAS, Campionatul Naţional de Raliuri şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, au fost adjudecate de către Simone Tempestini, respectiv Paul Andronic, cel din urmă impunându-se şi la etapa disputată la Sinaia.