Petre Apostol

Sala „Leonard Doroftei” a fost gazda primului turneu din cadrul Grupei F a Campionatului Naţional de Volei la categoria speranţe feminin, întrecerea desfăşurându-se pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică.
Turneul a fost găzduit de CSM Ploieşti, care are două echipe încrise în campionat, fiind antrenate de Robert Tvardochlib şi Adrian Moroianu. Alături de formaţiile ploieştene, în grupă au mai fost repartizate echipele CSŞ Târgovişte şi CSM Călăraşi.
Finalistă în campionatul de minivolei în sezonul trecut, echipa CSŞ Târgovişte şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat în minimum de seturi toate cele trei partide disputate la turneul de la Ploieşti. Dintre formaţiile ploieştene, CSM Ploieşti 2 a încheiat pe locul secund, cu două victorii.
Rezultatele turneului de la Ploieşti:
Etapa I
CSM Ploieşti 1 – CSŞ Târgovişte 0:3
CSM Ploieşti 2 – CSM Călăraşi 3:0
Etapa a II-a
CSŞ Târgovişte – CSM Călăraşi 3:0
CSM Ploieşti 1 – CSM Ploieşti 2 0:3
Etapa a III-a
CSM Ploieşti 2 – CSŞ Târgovişte 0:3
CSM Ploieşti 1 – CSM Călăraşi 3:1
Loturile celor două echipe ploieştene:
CSM Ploieşti 1 – Evelyne Drăghici, Mara Vlaicu, Mara Nicolae, Miruna Nicolescu, Yolanda Marcu,
Alexandra Ivan, Amalia Braşov, Corina Onofrei, Cristina Popescu.
CSM Ploieşti 2 – Maria Neicuţescu, Cristiana Săvulescu, Denisa Voicilă, Alexandra Ilie, Irina Sârbu, Daria Popescu, Delia Stemate, Mara Diţă, Alexandra Anton.
Următorul turneu va avea loc în perioada 29-30 noiembrie, tot la Ploieşti, celelalte două fiind programate anul viitor: pe 16-17 ianuarie 2016, la Călăraşi, şi pe 13-14 februarie 2016, la Târgovişte.
Tot la finalul săptămânii trecute a evoluat în Campionatul Naţional de Volei şi formaţia de juniori de la CSM Ploieşti. Aceasta a jucat în deplasare, în compania echipei de la clubul campion CVM Tomis Constanţa, ploieştenii pierzând în trei seturi, scor 16:25, 22:25, 24:26.