Cristi Damian

Fostul tehnician și jucător de Liga a II-a, Florin Stăncioiu (în foto), a suferit ”o corecție” în ultima partidă susținută de echipa pe care o antrenează, CSO Tricolorul Breaza. Formația din orașul natal a fost învinsă cu scorul de 5-0 de către surpriza plăcută a actualei stagiuni de Liga A, CS Cornu, iar după acest rezultat trupa antrenată de Mihai Dinu a urcat pe ultimul loc al podiumului de premiere. Dacă la pauză a fost doar 2-0 pentru oaspeți, în ultimul sfert de oră cornenii au mai marcat alte trei goluri, care au dus scorul la un rezultat care ne scutește de prea multe comentarii. Mai mult, din această săptămână, Dinu se va ocupa și de pregătirea formației care l-a lansat, Caraimanul Bușteni, după ce Iulian Dragnea a renunțat la colaborarea cu echipa condusă de Petre Gavrilă.

Văleniul s-a impus pe final

Dacă la prima vedere formaţia Teleajenul Vălenii de Munte era favorită certă în duelul cu lanterna roșie Voința Găzarul Surani, calculele hârtiei au fost la un pas să fie date peste cap. În condiţiile în care în minutul 80 scorul era egal, 2-2, în finalul întâlnirii oaspeții au reușit să marcheze în două rânduri, una dintre reușite fiind din dreptul punctului cu var, astfel că vălenarii au luat trei puncte, nesperate la un moment dat. Trebuie spus și faptul că, de puține zile, tehnicianul oaspeților, Radu Sîrbu, nu se mai poate baza pe serviciile mijlocașul ofensiv Alexandru Tudorie, plecat pentru un trai mai bun în Anglia.

Scoruri de tenis la Cocorăștii Colț și Tufeni

Unul dintre jocurile atractive din ultima etapă de Liga A s-a desfășurat la Cocorăștii Colț, acolo unde localnicii de la Unirea au primit replica sportivilor de la Avântul Măneciu. La ceea ce s-a întâmplat în etapele scurse până acum, trupa din Cocorăștii Colț se anunța favorită, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu aceea din târg. Oamenii lui Dorinel Beznea (în foto) s-au impus la un scor de tenis, scor 6-4! Tot un „set” a administrat și AS Tufeni celor de la CS Ceptura, 6-1 fiind scorul cu care cepturenii au pierdut și etapa precedentă, partida de acasă cu CS Cornu.