Petre Apostol

De astăzi, echipa masculină de volei Tricolorul LMV Ploieşti va fi prezentă la Craiova, în cadrul unui turneu de verificare organizat de clubul local SCM „U”, intitulat „Cupa Radu Zamfirescu”. Pregătiţi de antrenorul principal Marian Anton şi de „secundul” Mădălin Marinescu, jucătorii echipei ploieştene se vor confrunta cu trei formaţii cu mari pretenţii în sezonul ca va începe la finalul lunii.
Tricolorul LMV va debuta la turneul din Oltenia chiar cu gazdele de la SCM „U” Craiova, clasate pe locul al treilea în sezonul trecut. Mâine, ploieştenii se vor confrunta cu CS Arcada Galaţi, grupare situată pe locul cinci în ediţia precedentă de campionat, pe care au mai întâlnit-o şi în două partide de verificare la finalul săptămânii trecute, la Ploieşti, fiecare echipă câştigând câte un meci. Iar în ultima zi a turneului, Tricolorul LMV Ploieşti va întâlni pe Banatul Caransebeş.
„Sunt meciuri de antrenament, prin care pregătim debutul campionatului. Meciurile oficiale contează. Vom întâlni numai echipe cu pretenţii europene în acest sezon şi sperăm să facem faţă la un asemenea nivel”, ne-a declarat antrenorul principal al ploieştenilor, Marian Anton.
Programul competiţiei din Craiova este următorul:
Astăzi
Ora 16.00: Banatul Caransebeş – Arcada Galaţi
Ora 18.00: SCM „U” Craiova – Tricolorul LMV Ploieşti
Mâine
Ora 16.00: Arcada Galaţi – Tricolorul LMV Ploieşti
Ora 18.00: SCM „U” Craiova – Banatul Caransebeş
Sâmbătă
Ora 11.00: Tricolorul LMV Ploieşti – Banatul Caransebeş
Ora 13.00: SCM „U” Craiova – Arcada Galaţi