Astra 2 – CS Blejoi 1-2 (1-1)

Stadion: „Astra” – Ploieşti. Spectatori: circa 150. Au marcat: Berti Bondilă (35) / Cristian Vasile (19), M. Ivan (79)
Astra 2: Nedelcu – Roman, Chirilă, Nicorescu, Ioniţă – Răileanu – V. Marin (68 Dr. Gheorghe), Moise (cpt), Dr. M. Gheorghe (73 D. Constantin), Dondilă (58 Al. Gheorghe) – Jipa (68 A. Gheorghe). Antrenor: Bucurel Dârman.
CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Stoica, Filip, Stanca, C. Mihai – Bojoagă (60 V. Badea) – C. Vasile, I. Dumitru (cpt), Prodan (90+2 Fl. Badea), Stăncescu (46 Anghel) – Ivan (80 Ioniţă). Antrenor. Răzvan Vlad.
Avertismente: Stăncescu (31), Stanca (51)
Au arbitrat: Bogdan Zahiu – Alexandru Chivu, Claudiu Dumitru (Ploieşti). Observator: Tiberiu Argăseală.
Jucătorul meciului: Adrian Gheorghe.

Experienţa şi norocul celor de la CS Blejoi au adus cele trei puncte în derbiul rundei din Liga A – meciul cu Astra, câştigat de oaspeţi cu 2-1. Mai mult pragmatism şi o mai bună concentrare au ajutat echipa antrenată de Răzvan Vlad să se impună, profitând mult mai bine de oportunităţile avute, într-un meci în care marile ocazii au aparţinut copiilor de la Astra 2, care ar trebui să înveţe multe dintr-un astfel de joc. Prima „lecţie” şi ceea mai importantă, de pus la punct, ar trebui să fie gestionarea fazelor de atac, „satelitul” Astrei irosind la scorul de 1-1, o fază de trei contra unu, în careul advers, mingea plimbându-se de la un jucător la altul, fără ca să-şi asume cineva şutul la poartă, până când apărarea oaspete s-a repliat.
Un gol de generic – marcat cu stângul, de la 20 de metri, de Cristian Vasile, (min. 19, 0-1) a fost repede „contrabalansat” de reluarea cu capul a lui Berti Bondilă, din centrarea lui Dragoş Gheorghe (min. 35, 1-1). Pe findul unui meci bun, foarte bun chiar pe alocuri, pentru nivelul eşalonului patru valoric, Ivan a reuşit pe contraatac să dea lovitura de trei puncte pentru oaspeţi, care au meritul să fi … aşteptat şansa unei victorii, pe care nu au ratat-o, când au avut de ce se „lega”.