Marian Dima, Cristi Damian

Dorit şi de Petrolul, Valentin Lazăr – fostul junior ploieştean, care a activat şi la Chimia Brazi a ales să meargă la o rivală a galben-albaştrilor, Concordia Chiajna. Aflat în dizgraţia lui Rednic al Dinamo, acesta a ratat un transfer la Sheriff Tiraspol, în Moldova, înainte de a semna cu Concordia.Interesant este că echipa bucureşteană vrea să scape şi de celălalt fost petrolist – internaţionalul de tineret Ionuţ Şerban, aflat şi el pe lista „neagră” a lui Mircea Rednic.

Studenţii se menţin pe locul secund

Recent, în municipiul Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat etapa a VII-a a Campionatului Național de fotbal-tenis, întrecere rezervată seniorilor. Și de această dată evoluția singurei echipe prahovene de profil, CSU Ploiești, a fost una mulțumitoare, în sensul că la finalul etapei elevii antrenorului Cristian Perianu se mențin pe locul secund. La competiția din urbea olteană, prahovenii au obținut un loc unu în proba de simplu, iar în concursul desfășurat la dublu și triplu ploieștenii s-au clasat pe poziția a IV-a a ierarhiei finale. Cu aceste puncte, CSU Ploiește se află în spatele liderului CS Pro Activ Târgoviște, cu o etapă înainte de închierea sezonului regulat. Clasamentul general se prezintă astfel:
1. Pro Activ Târgoviște 149
2. CSU Ploiești 119
3. Chimia Rm. Vâlcea 117
4. Nord-Vest Cluj-Napoca 114
5. Gombos M.A.Tg. Mureș 108
6. W. Shinto București 50
7. Cobra Topaz București 15
8. CS Voluntari 2005 12
Ultima etapă este programată la Ploiești, în sala UPG, în perioada 11-13 septembrie.

Speţă amânată

La ultima ședință a Comisiei de Competiții și Disciplină din cadrul AJF Prahova s-a luat în calcul și contestația formulată la jocul de Liga A dintre CSO Plopeni și Unirea Cocorăștii Colț, scor 0-1. La finele întâlnirii, echipa gazdă a contestat doi jucători dintre jucătorii oaspeților, Codrin Kiru și Florin Ion, care fuseseră înlocuiți la pauză. La cabina arbitrilor s-a prezentat doar primul fotbalist menționat, cel de-al doilea fiind nevoit să plece din cauza unor probleme personale, după cum ne-au spus oficialii oaspeților. La ședința AJF a fost prezent și fotbalistul în cauză, dar a lipsit arbitrul întâlnirii – Sergiu Târşoreanu – pentru a face identificarea jucătorului, astfel că speța a fost amânată până săptămâna viitoare, când se speră să se rezolve acest caz. Cei acuzaţi că au folosit un jucător „pe fals” s-au apărat, motivând că respectivul jucător, Kiru, a plecat de la stadion din motive… religioase, cultul din care face parte nepermiţîndu-i să joace fotbal sau să muncească vinerea, „după apusul soarelui”.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorFILMUL ZILEI