Mijlocașul de bandă Gevaro Nepomuceno se află în Moldova, unde tratează transferul său la Sheriff Tiraspol. Fosta campioană de peste Prut este în căutare de jucători din campionatul românesc, după ce l-a luat pe Seydu Yahaya (ex Astra), dorindu-l pe Nepomuceno, dar și pe ploieșteanul Valentin Lazăr – acum la Dinamo.
Internaționalul din Curacao – Nepomuceno – a venit la Ploiești de la Fortuna Sittard, liber de contract, și, conform unor surse neoficiale, dacă acesta va trece controlul medical la Sheriff, atunci va aduce în conturile Petrolului 150.000 de euro.
Galben-albaștrii speră să rezolve săptămâna aceasta, până la încheierea perioadei de transferuri, nu numai trecerea lui Nepomuceno în Moldova, ci și vânzarea lui Toto Tamuz la Karabukspor, în Liga a II-a turcă, pentru 200.000 de euro, avantajul la acest al doilea transfer fiind că se va scăpa de cel mai mare salariu de achitat (20.000 de euro pe lună). Foarte probabil, în locul celor doi va fi legitimat Valentin Lemnaru – fostul ”vârf” de la FC Ploiești, Dinamo II, Pandurii, Steaua şi Universitatea Cluj.