Petre Apostol

Astăzi, de la ora 11.00, echipa feminină de handbal prim-divizionară CSM Ploieşti va putea fi văzută la lucru la Sala „Olimpia” pentru prima dată în noua formulă, după achiziţiile de top din această vară, la gruparea prahoveană sosind trei vicecampioane mondiale, inclusiv un antrenor de Liga Campionilor.
După două meciuri la Roman şi alte două partide cu echipa campioană CSM Bucureşti, disputate în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea, toate pierdute, formaţia antrenată de Neven Hrupec a revenit la Ploieşti, urmând să joace astăzi o partidă de verificare în compania unei echipei din Divizia A, Ştiinţa Bucureşti.
Echipa bucureşteană, care este pregătită de o fostă jucătoare de la CSM Ploieşti, Nicoleta Alexandrescu, a încheiat pe locul secund seria din eşalonul secund, în sezonul trecut, ratând promovarea la turneul de baraj.
Aceasta va fi singura apariţie a echipei ploieştene la Sala „Olimpia” într-un joc de verificare înainte de startul campionatului, programat peste două săptămâni, dar nu este ultimul pentru elevele antrenorului Neven Hrupec. CSM Ploieşti va participa săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, la a IX-a ediţie a „Cupei Craiovei”, turneu în cadrul căruia va întâlni formaţia gazdă, SCM, vineri, de la ora 18.00, şi nou-promovata CS Măgura Cisnădie, sâmbătă, de la ora 10.00.
Echipa ploieşteană va debuta în deplasare în noul sezon, cu Rapid Bucureşti, formaţie nou-promovată, meci programat sâmbătă, 29 august, prima partidă pe teren propriu urmând să aibă loc miercuri, 2 septembrie, cu HC Dunărea Brăila.