Astra 2 a bifat primul meci de pregătire al verii contra fostei adversare din Liga a III-a, CS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel. Sâmbătă dimineață, pe arena ”Prahova”, elevii lui Bucurel Dârman s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat de Ionuț Chiși (foto), în prima repriză. Tinerii jucători ai Astrei (echipa a fost formată din jucători născuți în 1996 și 1997, în marea majoritate, dar s-a folosit, ca portar, un junior născut în 1999 – Nedelcu) au făcut un meci bun, dominând jocul în multe momente în fața mult mai experimentaților adversari, având și ocaziile de gol mai clare.
Fără Romario Moise – rămas sub comanda lui Șumudică, dar cu Mihnea Nicorescu în teren, cu o prestație exactă, ”satelitul” Astrei l-a avut în primul unsprezece și pe Dragoș Gheorghe – fost jucător la Conpet, Petrolistul Boldești și CS Roșiori.
Dintre jucătorii Astrei, astăzi este foarte posibil ca marcatorul golului – Ionuț Chiși – să plece, sub formă de împrumut, la Rapid București, unde activează, ca antrenor secund, ploieșteanul Florin Pârvu, sub comanda ”principalului” Florin Marin.
În amicalul cu echipa argeșeană, Astra 2 a folosit jucătorii: Nedelcu – Chiși, Nicorescu, Chirilă, Roman – Răileanu, V. Marin – Popescu, V. Gheorghe, Chira – Dr. Gheorghe, iar pe parcurs au mai intrat C. Gheorghe, G. Dumitru, F. Ungureanu.
Tot sâmbătă, la baza sportivă ”Prahova”, juniorii Astrei – sub comanda lui Vasile Cosarek – au jucat un amical cu Unirea Urlați, scorul final fiind de 4-2 pentru oaspeți, după 1-0 la pauză pentru juniorii ploieșteni.

Testele echipelor judeţene

Și celelalte echipe de la nivelul Ligii A Prahova au avut un final de săptămână activ din punct de vedere al jocurilor amicale, rezultatele consemnate fiind următoarele:

AS Tufeni Băicoi – Teleajenul Văleni 2-3

AFC Brebu – Petrolul Băicoi 2-1

AFC Bănești-Urleta – CSO Plopeni 2-3

CS Cornu – Petrolul Băicoi 2-5

AFC Brebu – Vulturii Provița 2-2