Marcel Marin, Cristi Damian

Fundaşul central ploieştean Sorin Ciobanu se află în cantonament la Tărlungeni, cu FCM Baia Mare. El încearcă să obţină un contract la gruparea din nordul ţării, la care evoluează un alt fotbalist prahovean- atacantul vălenar Sergiu Arnăutu. De-a lungul carierei sale, Ciobanu a mai evoluat la Petrolul Ploieşti, Chimia Brazi, Sportul Studenţesc, CSM Câmpina sau Metalul Reşiţa. De precizat că, la ultimul test al grupării care în vară a promovat în Liga a II-a, Arnăutu a marcat un gol în victoria cu 5-1 a băimărenilor în faţa echipei de Liga a III-a, FC Zagon.

Start şi la Blejoi

La începutul săptămânii în curs, tehnicianul echipei CS Blejoi, Răzvan Vlad, a condus primul antrenament al grupării care a încheiat stagiunea trecută de Liga A pe locul secund. La primul apel au răspuns 15 jucători din lotul din campionat trecut, plus câţiva sportivi tineri, aflaţi în probe, în special de la republicanii Petrolului Ploieşti. În afară de despărţirile de Şerban, Panait, Buhuşi şi Năstase, de la finalul turului, conducerea clubului a renunţat la serviciile lui Iordache, B. Anghel (ajunşi, între timp, la AS Tufeni Băicoi) şi Tudorache, care s-a înţeles cu Teleajenul Văleni. Primul amical al blejoienilor va fi mâine, la ora 18.00, la Cornu, cu colega de serie şi eşalon, CS. Prilej cu care tehnicianul Răzvan Vlad va definitiva lotul, cu care sâmbătă se va pleca în cantonamentul de la Izvorul Mureşului.

Gol la debut pentru Iulian Ilie

În primul joc al fostului petrolist Iulian Ilie, în tricoul celor de la Borussia Dortmund, prahoveanul şi-a arătat valoarea. El a reuşit să marcheze un gol, a scos o lovitură de pedeapsă şi a izbutit să ofere un assist unui coechipier, semn că s-a integrat repede în lotul germanilor. Meciul a fost unul amical şi s-a disputat în compania unui adversar din zonă, la partidă asistând peste 200 de persoane, în special rude ale tinerilor jucători. Reuşita lui Ilie de la debut nu putea să treacă neobservată, astfel că pe pagina sa de socializare a postat o fotografie în tricoul Borussiei.