Cristi Damian

Manşa secundă a barajului de promovare în Liga a III-a, cea care va opune grupării Petrolistul Boldeşti pe Unirea Fierbinţi, este programată astăzi, de la ora 17:30, pe terenul ialomiţenilor. În partida tur, elevii lui Marian Ilie şi Marius Rădulescu s-au impus cu 3-0, chiar în propriul fief, graţie reuşitelor semnate de Ionescu, Bencea şi Cioc, astfel că pornesc cu prima şansă în retur.
Din păcate, tehnicienii ”Boldeştinei” nu pot apela la mijlocaşul ofensiv Mihai Ene, întrucât are piciorul imobilizat, iar fundaşul dreapta Claudiu Lişiţă este incert, dar care are şanse să joace în partida decisivă cu Unirea. ”Sper ca în meciul retur să jucăm mult mai bine. În tur, ne-am creat destule ocazii, dar am reuşit să marcam doar de trei ori, deşi meritam să punctăm în mai multe rânduri”, ne-a declarat directorul sportiv al echipei, Daniel Richită.
Pentru manşa secundă, lotul de jucători nu va mai intra în cantonament – aşa cum s-a întâmplat înainte de partida tur, când s-au aflat la Seciu -, urmând ca în cursul dimineţii aceştia să fie prezenţi la stadion, iar după ora prânzului vor pleca spre locul de disputare a jocului decisiv.