De astăzi, Primăria oraşului Sinaia şi Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia organizează, timp de 3 săptămâni, cea de-a VI-a ediţie a Ligii de Fotbal, competiţie dedicată sportivilor amatori din Sinaia. La turneul din acest an vor concura 13 echipe, totalizând un număr de aproximativ 156 de jucători.
“Meniul” gândit de organizatori este generos, pe lângă premii de 4000 de euro (fiecare echipă va primi echipament complet de joc), fiind prevăzute concursuri, în pauzele meciurilor, şi tombole în fiecare weekend.
De asemenea, se vor acorda premii speciale pentru: cel mai tânăr jucător şi cel mai vârstnic jucător, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător al turneului, cea mai bună galerie, cel mai frumos steag de galerie, cel mai fair-play gest al unui jucător şi titlul de golgheter al ediţiei.
Sinaia – oraş care a avut, la un moment dat, chiar două echipe, simultan, în întreceri naţionale, Carpaţi şi Montana – nu trece prin cele mai bune momente la fotbalul „mare”, echipa locală fiind pe locul 3 în seria VEST a Ligii B Prahova.